Ulice 4.3.2019 - 3626. díl - Prozrazené Blančino tajemství

Co všechno se na vás může provalit, pokud si pustí pusu na špacír před vašimi dětmi váš spolužák z vysoké školy? Blanka je jako každý rodič. I když má s dospívajícími dětmi Adamem a Kristýnou nadstandardně dobré vztahy, má před nimi svá tajemství. Teď ale zažije docela perné chvilky kvůli Patrikovi, se kterým se zná už ze studií na vysoké škole. Patrik na ni totiž prozradí něco, co jí nebude ani trochu příjemné... Na co si Patrik vzpomene? Jak na to zareagují Blančiny děti? A jak Patrika vezmou?

Výkop před pekařstvím

Ulicí se rozléhají od brzkého rána sbíječky, kvůli kterým se nikdo pořádně nevyspí. Všichni to berou jako nutné zlo, pro Nyklovy to je ale pořádná rána. Před jejich pekařstvím totiž vznikl dlouhý výkop, kvůli němuž se jim zákazníci vyhýbají obloukem. Jisté komplikace to však znamená i pro Květin penzion…

ORadek Mastný si mne spokojeně ruce na radnici. Povedlo se mu elegantně si vyřídit účty s Lumírem, na kterého má už delší dobu pifku. Tomu začíná pomalu docházet, kdo za tímhle malérem vězí. Vilma Nyklová je však přesvědčená, že za to mohou poděkovat Květě. A hned se do ní i pěkně ostře pustí… Jak Květa zareaguje na obvinění Vilmy Nyklové? Jak si Nyklová začne zahrávat s úřady? A co dělá velkou starost Lumírovi?

Ples s Patrikem

Marie překvapí Banku nepříjemnou novinkou. O víkendu se za ní zastavil její manžel, aby si z ní udělal spojence. Marii je jasné, že její dceři nemíní jen tak zmizet ze života, i když ji vyměnil za mladší milenku. Blance to vadí hlavně kvůli dětem, jež mají s tátovou milenkou čím dál větší problém. Ty však mámu šetří, takže jí neprozradí, co se minulý týden v Jihlavě stalo. Naopak si ji docela vychutnají kvůli Patrikovi, s nímž Blanka dnes vyráží na ples… Jak Patrik zaboduje u Blančiných dětí? Čím namíchne Evžena? A proč se pohádá Vlastimil Pešek s Amálií kvůli Marii?

Anča bezdomovcem

Anča po víkendu jen září, i když se v pátek rozešla s Petrem. Bedřichovi se Anča svěří, co pro ni bylo poslední kapkou a že něco takového prostě nemá zapotřebí. Daleko víc než Petr ji momentálně zajímá Franta, jenž se v tom stále pořádně plácá. Již brzy ale Anča zažije hodně nemilé překvapení. Zjistí totiž, že se Petr během víkendu od ní neodstěhoval. A co víc – tváří se, jako by se nic zásadního mezi nimi nestalo. Když Anča začne na jeho odstěhování trvat, udělá vše pro to, aby k tomu nedošlo… Jaký podraz na Anču Petr vymyslí? Proč se z Anči stane bezdomovec? A u koho najde nečekanou pomoc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz