Ulice 6.3.2019 - 3628. díl - Muž ve spacáku před Peškovým domem

Policie se občas nestačí divit, co všechno je možné. Tentokrát objeví brzy ráno muže tvrdě spícího na lavičce ve spacáku před Peškovým domem, muže, jenž na první pohled není žádným bezdomovcem. A co víc – po probuzení vůbec netuší, kde se tam vzal, protože večer normálně usnul u partnerky v posteli… O koho se jedná? Co všechno se odehraje před tím, než dotyčného najde na lavičce policie? A co poté?

Bedřich se zdrží u Anči dlouho do noci, aby měl jistotu, že ji Petr nebude obtěžovat. Anča má o Petra starost, ale Bedřich ji ujistí, že úplně zbytečně. Podle něj noc ve spacáku bez problémů přečká. Anča nakonec nabídne Bedřichovi, aby u ní přespal na zemi na karimatce, což ten rád přijme. Hned ráno ho ale díky tomu čeká další setkání s Petrem…

Petr zažije hodně nepříjemné probuzení. O budíček se mu postará policie, která ho najde spícího na lavičce. Dezorientovaný Petr vůbec netuší, jaká bije. Ještě větší překvapení ho čeká vzápětí, když zjistí, jak se věci mají a že Anča strávila noc s Bedřichem. Ten se s ním navíc nepáře… Jak se Bedřich vypořádá s Petrem? Jak s Petrem definitivně skončí Anča? A co Bedřichovi doporučí Miloš?

Starost o Šárku

Veronika se ráno snaží vymyslet, jak se zítra dostane na Moravu do sklípku, kde má zpívat. Martin potřebuje auto v práci, spoje jí nenavazují, takže to vypadá docela beznadějně. Veronika ale Martina ujistí, že si to nějak zařídí, protože mu nechce komplikovat jeho práci. Jakmile jí zavolá Lukáš, Veronika se celá rozzáří, což neunikne Martinovi ani Marcele… Co Lukáš přizná Veronice? S čím se Marcele svěří nešťastná Šárka? Co docela zasáhne Martina? A jak se Filip blýskne před Kristýnou?

Benešův kolaps

Katarína zajede do nemocnice hned ráno, aby byli s tátou co nejdříve doma. Všechno zařídí a vyřídí, šťastná, že tátu konečně propustí. Oba dva docela překvapí Matěj, jenž se zničehonic v nemocnici objeví, aby je domů odvezl. Kataríně se to moc nelíbí, ale pan Beneš Matějovu nabídku rád využije. Matěj se pak ještě dohodne s Katarínou na odpoledním rozvozu prádla… Proč pan Beneš zkolabuje? Jak vážné to s ním je? Čím Matěj potěší Áju? A jak dopadne Matějovo nečekané setkání s Mastným a Ájou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz