Ulice 7.3.2019 - 3629. díl - Šárčino těžké vyrovnávání se smrtí pratety

Jak se vyrovnat se ztrátou člověka, který nám byl hodně blízký? Šárka se snaží těžké chvíle ustát, jak jen to jde. Dnes to na ni ale dolehne v takové míře, že už prostě nemůže dál. A právě ve chvíli, kdy je nejhůř, se zčistajasna objeví muž, kterého z celé duše miluje, muž, jenž ví, co udělat, aby se s bolestí snáze vyrovnala… Kdo je Šárce právě v těchto chvílích velkou oporou? A co to udělá s jejich vztahem?

Beneš opět doma

Katarína zajede hned ráno za tátou do nemocnice, aby zjistila, jak mu je. Ten ji uklidní, že se cítí už dobře. Dokonce ho z nemocnice dnes opět propustí. Podle lékařů jen přepálil start, takže nic vážného. Katarína si i tak o něj ale dělá starost…

Později Katarína potěší Matěje zprávou, že tátu už má zase doma. Zdá se, že ledy mezi nimi jsou prolomeny, protože Katarína s Matějem normálně komunikuje. Vzápětí se však opět stáhne, aniž by Matěj tušil, co se stalo. Moc neví, co si o tom myslet, ale po předchozích zkušenostech to raději nechá být. O to víc ho pak překvapí zpráva, že o něm Katarína mluvila s Vlaďkou… Jak Katarína bere Matěje? Co vadí Vlaďce? A jak Tomáš oslaví svůj svátek? Čím ho hodně překvapí Matěj?

Šárčino vyznání

Martin a Veronika mají ráno docela frmol. Opět spolu řeší jen provozní věci, kvůli kterým je u nich navíc i trochu dusno. Ani jeden z nich se nechce hádat, přesto mezi nimi dojde k další ostřejší výměně názorů kvůli autu. Veronika na odchodu ještě požádá Martina, aby vytáhl z pračky prádlo, až se vypere, a zaplatil za ni včerejší dluh v hospodě. Díky tomu se Martin dozví, že je na tom Šárka psychicky hodně mizerně… Co Martin udělá pro Šárku? Čím ho Šárka dost rozhodí? Jaké to má následky? A co šokuje Marcelu? Při čem přistihne Veroniku a Lukáše?

Věrčiny tajnosti

Mára a Tony domlouvají detaily další seznamky, kterou plánují už na zítřek. Mára na ni pozve také Jirku Hermana, na kterého v Coolně náhodou narazí. Hned se ho zeptá i na Natálii, jež mu padla do oka při první seznamce. Jirka však nemá moc dobré zprávy. Zato máma později Máru i Karlu docela pobaví. Mára si z ní začne dokonce trochu utahovat kvůli jejímu průhlednému mlžení ohledně plánů na odpoledne a večer… Co Věrku prozradí? Čím Věrku překvapí Karla? A čemu se Mára snaží zjevně vyhnout?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz