Ulice 11.3.2019 - 3631. díl - Společná schůzka Jirky, Magdy a Tondy Hložánka

Jak se spolehlivě ztrapnit před holkou, kterou balíte, byť kvůli sázce? Stačí jen splnit úkol, kterým tuto sázku okoření váš kamarád, s nímž jste se vsadili. Jirka Hložánek tak musí pozvat na rande nejen Magdu, ale také svého tátu, jenž je na trapasy mistr. A nezklame ani tentokrát… Jak tahle schůzka ve třech dopadne? Proč by se Jirka nejraději propadl pod zem? A jak to vezme Magda?

Setkání Máry a Vojty

Mára hned ráno mile překvapí Karlu, když jí navrhne, že ji odveze do dětského domova za ředitelkou a při té příležitosti se konečně seznámí s Vojtou. Uzavřený Vojta si zpočátku drží od Máry odstup, ale ten si ho záhy získá…

Mára to s dětmi umí, navíc s Vojtou jedná jako se svým parťákem. Když si všimne, že mu nejede jeho auto, okamžitě mu navrhne, že ho společně opraví. Vojtu natolik zaujme, že pro něj přestane okolní svět existovat. Samotný Mára je z Vojty tak nadšený, že hned začne vymýšlet, kdy se s ním znovu setká… Co Mára přizná Karle? A jak dopadne neplánované shledání Natálie a Jirky Hermana?

Trapas s tátou

Magdu páteční setkání s Mikim hodně pobavilo. Čekala by cokoliv, ale recitaci básničky k MDŽ a karafiáty opravdu ne. Na Mikiho účet se královsky pobaví i Jirka, ovšem úsměv mu hodně rychle zmrzne na rtu. Miki mu to totiž vrátí i s úroky. Vymyslí si na něj úkol, který zavání pořádným trapasem – na rande s Magdou má pozvat i svého tátu. A ten opět nezklame… Jak Antonín Hložánek zaperlí? Co na to Jirka a Magda? A co je podezřelé Otovi?

Záchrana Kataríny

Ája a Matěj si víkend na horách opravdu užili. Ája hned ráno naplánuje společný večer, aby si hezké chvíle prodloužili. Vzápětí ale Matěje naštve kritikou jeho snahy pomáhat Benešovým. Myslí si totiž, že Matěj jim nic nedluží, takže se jen zbytečně ponižuje. Ten to však vnímá jinak. Stále má výčitky svědomí kvůli bouračce. Snaží se napravit škody, jak jen může. Zároveň je rád, že pomalu tají ledy mezi ním a Katarínou, což Áje však nepřizná… Jak se Matěj obětuje pro Katarínu, aby ji zachránil? Proč jí dá přednost před Ájou? A k čemu nenajde odvahu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz