Ulice 14.3.2019 - 3634. díl - Výkop před pekařstvím Nyklových

S pekařstvím Nyklových to jde od začátku roku z kopce. Už je nad slunce jasné, že je chce někdo zničit, jen Nyklovi stále netuší kdo. Nejprve k nim chodila jedna kontrola za druhou, pak se vyrojily pomluvy, že mají v provozovně myši, nyní se zákazníci vyhýbají pekařství obloukem kvůli výkopu, který je před podnikem už pěkně dlouho, aniž by se něco dělo. A právě kvůli tomuto výkopu začne být už brzy docela rušno. Stane se totiž malér, jenž začne hned vyšetřovat policie… Jaké to bude mít důsledky? A kdo je v tom namočený?

Nová práce Jany a Roziny

Rozina je ráno hodně skleslá kvůli Victorovi. Jana se jí snaží být oporou, jak jen může. Ví, jaké je to pro ni zklamání. Ovšem právě dnes by měla být Rozina ve formě vzhledem k akci, jež je čeká. Rozina ji ujistí, že to zvládne. Jen teď prostě neví, jak to bude s ní a Victorem dál. Její skleslá nálada neunikne nejen blízkým, ale také Radimu Marešovi na rautu…

Rozina je profesionálka. Coby hosteska se snaží být na rautu příjemná, ovšem do smíchu jí moc není. Nemá svou obvyklou jiskru, což Jana dobře registruje. To, že Rozina není ve své kůži, zaznamená také Radim Mareš, jenž si ji s Janou na raut najal… Jak holky na Radima Mareše zapůsobí? Co je pro něj rozhodující? Čím se Jana pochlubí Brunovi? A kdo smutnou Rozinu nečekaně podpoří?

Odbojné seniorky

Miluše Urbanová se zastaví v pekařství, ovšem víc než nákup ji zajímají novinky, jež zaslechla. Opatrně začne vyzvídat na Vilmě Nyklové, aby zjistila, zda opravdu čekají přírůstek do rodiny. Vilma s Vendulou záhy pochopí, že si myslí, že těhotná je Světlana. Vilma ji proto s gustem usadí zprávou, jak to je doopravdy. Později se však právě o Vilmu Nyklovou pokusí infarkt, když ji začne provokovat proradná Ája. A následky tohoto setkání jsou horší, než by kdokoliv tušil… Jak Vilmin střet s Ájou dopadne? Co to udělá s Vilmou? Čeho se obává Lumír? A co vyvedou Vilma Nyklová s Jarmilou Pelcovou?

Patrikův návrh

Patrik má pro Blanku návrh, který se podle něj neodmítá – víkend v Luhačovicích na kongresu. Zatímco Patrik v tom vidí příležitost, jak si užít sobotu a neděli v lázních, Blanku vidina takto stráveného víkendu příliš neláká. Patrik to však nevzdá, navíc mu s přesvědčováním pomůže i Marie, jež se s ním konečně seznámí… Jak se Blanka nakonec rozhodne? Co si Marie vzala do hlavy? Jak na to zareagují její blízcí? A co moc nepřidá Evženovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz