Ulice 15.3.2019 - 3635. díl - Další rána pro Frantu

Může být pro rodiče, který miluje své dítě, něco horšího než nevědět, co s ním je? Franta přišel o syna ve chvíli, kdy se s ním Skyler rozešla kvůli jinému. Již tři měsíce Chrise neviděl, netuší, jak se má, ani jestli si na něj Chris ještě vůbec pamatuje. Teď přijde další ťafka, jež ho znovu srazí do kolen a jež se týká právě Chrise… Co se Franta dozví? A jakou roli v tom sehraje Skyler?

Zranění ve výkopu před pekařstvím

Lumír a Vendula zažijí hodně rušné ráno, neboť do výkopu před jejich pekařstvím spadne Migašová. Oba jí okamžitě přispěchají na pomoc, hluk vzápětí přiláká i policejní hlídku, jež okamžitě zavolá záchranku. Když se to později dozví Vilma Nyklová, krve by se v ní nedořezal…

Vilma Nyklová se pořádně zhrozí, když jí Lumír s Vendulou povyprávějí novinky, jež se staly těsně před jejím příchodem. Vilma jim samozřejmě nepřizná, že za neštěstí tak trochu může, protože to byla právě ona s Jarmilou Pelcovou, kdo porazil zábradlí kolem výkopu. O to víc však bude na nervy z informace, že nehodu vyšetřuje policie… Jak zareaguje na novinku Jarmila Pelcová? Co je Migašové? A jaké další špatné zprávy přidělají Lumírovi vrásky na čele?

Další ťafka pro Evžena

Adam a Kristýna si ráno trochu utahují z mámy, jež odpoledne vyráží s Patrikem do Luhačovic na víkendový kongres. Blanka má výčitky svědomí, že sobotu a neděli nestráví s nimi, ale ti dva jsou rádi, že si někam vyrazí. Blanka je hned ujistí, že Patrik je jen kamarád, nic víc. Zatímco Blanka se připravuje na kongres, její máma vyráží s bráchou Mílou na další lov po bazarech… Co Blanku docela zasáhne? Co je další ťafka pro Evžena? A proč Marie nenápadně brojí proti Amálii?

Špatné zprávy

Zuzana a Anča využijí náhodného setkání s Bedřichem, aby zjistily, co je nového u Franty. Bedřich je moc nepotěší, když jim prozradí, že Franta chodí i nadále vykládat kamiony a že se doma spíš míjejí. Zuzana si neodpustí poznámku, že se děje přesně to, čeho se obávala. Ani jeden z nich přitom netuší, že Frantu už brzy čeká další těžká zkouška… Jaká zpráva s Frantou hodně zamává? A proč bude dusno mezi Jindrou a Honzou právě kvůli Bedřichovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz