Ulice 21.3.2019 - 3639. díl - Oslava Janiných narozenin

Co udělá největší radost oslavenci, jenž původně ani nemá v plánu své narozeniny slavit? Jana se tím, že má narozeniny, netají, zároveň ale nechce žádné nucené veselí. Rozina jí přesto uspořádá oslavy hned dvě, navíc obě tajně, takže pro Janu je to pokaždé obrovské překvapení. O to víc si pak obě oslavy užije, i když ta druhá se nečekaně vyvine úplně jiným směrem, než všichni čekali. Najednou bude na oslavě někdo navíc, a naopak – jeden, pro Janu důležitý člověk na ní bude chybět… Kdo přijde s Janou oslavit její narozeniny? A kdo večer na oslavě nebude?

Miky sleduje Magdu

Magda je pro Mikiho čím dál větší záhadou. Dělá si o ni docela starost, a tak využije první příležitosti k tomu, aby zjistil, jak na tom je. Vyzpovídá Otu, kterého náhodou potká v Coolně. Ten ho ujistí, že Magda je úplně v pohodě. Tím však Mikimu nasadí ještě většího brouka do hlavy…

Miki nemůže pustit z hlavy Magdu. Pro jistotu se za ní zastaví u ní doma, aby se sám přesvědčil, že je v pořádku. Magda ho opět překvapí. Po slzách nejsou ani památky, naopak jí to hodně sekne. Evidentně si na sobě dala záležet, aby jí to ve večerních šatech slušelo. Když Miki náhodou zjistí, kam má namířeno, nedá mu to. Začne ji sledovat ve snaze dozvědět se o ní víc… Co Miki odhalí? Co ho pořádně šokuje? Co si o tom myslí Ota? A čím Ota překvapí mámu?

Janiny narozeniny

Janě přijde od mámy přání k narozeninám s pozváním na oběd. Moc velkou radost jí to však neudělá, protože ví naprosto přesně, jaký průběh bude jejich setkání mít. Rozina se ji snaží povzbudit, ale marně. Aby si Jana aspoň trochu své narozeniny užila, připraví ji doma malou oslavu, na kterou překvapivě dorazí Bruno… Co Janu potěší nejvíc? Jak oslaví své narozeniny? A co zasáhne Rozinu?

Márovy oslavy

Karla a Mára ráno probírají Vojtu, jenž se už nemůže dočkat, až s nimi vyrazí do kina. Dnes to však nezvládnou kvůli dvojí oslavě Márových narozenin. Nejprve k nim přijdou slavit Márovi rodiče, po nich ještě Dominika s Tonym. Máru docela zarazí mámina reakce, když se jí zeptá na tátu. Moc do toho ale tentokrát nerýpe, protože nestojí o žádné dusno… Co se nezdá Věrce? Co je Márovi a Karle podezřelé? A co neustojí Karla? S čím se svěří Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz