Ulice 22.3.2019 - 3640. díl - Ája bojuje o Matěje

Jak si udržet kluka, o kterého máte zájem, aby vám ho nikdo nepřebral? Ája tuší, že začíná mít velkou konkurenci v Kataríně, kolem které její Matěj skáče takovým způsobem, že se jí to ani trochu nelíbí. Nebyla by to ovšem Ája, aby se na to jen tak nečinně dívala. Když nepomáhá domluva a snaha otevřít Matějovi oči, Ája zvolí jinou taktiku. Matěje začne na rozdíl od Kataríny rozmazlovat, jak jen to jde. Tentokrát mu vyrazí dech luxusním dárkem, díky kterému ho dostane přesně tam, kde ho chce mít… Jak se Matěj odvděčí? A jaké nečekané problémy řeší v pradlence Katarína?

Další Janina oslava

Jana a Bruno stráví vášnivou noc, ráno ale jejich idylku překazí odlišný pohled na sociální sítě. Zatímco Jana je neustále aktualizuje a žije jimi, pro Bruna tak důležité nejsou. Nemíní své soukromí sdílet s ostatními, což Jana nedokáže pochopit…

Rozina a Ota chystají pro Janu velké překvapení na večer. Dohodnou se, že jí tajně uspořádají ještě jednu narozeninovou oslavu, kam pozvou její přátele. Bruno je trochu zklame, že v Coolně to nejde kvůli seznamce, ovšem s přípravami jim rád pomůže… Kdo všechno na Janinu oslavu dorazí? Co je pro Janu největší překvapení? A co rozladí Bruna?

Překvapivá seznamka

Karlu mrzí včerejšek. Márovi přizná, že na ni vše dolehlo, ale splín už je naštěstí pryč. Teď se oba dva těší na kino s malým Vojtou. Přestože je doprovodí vychovatelka, všichni si to moc užijí. Mára je z Vojty nadšený, rád by se s ním vídal i nadále. Přesto ředitelku dětského domova zaskočí přiznáním, že by se hostitelské péči nejraději vyhnul… Co ho přiměje změnit názor? Co si o tom myslí Tony? Jak dopadne dnešní seznamka v Coolně? Čím Máru šokují rodiče? A jakou hořkou pilulku musí spolknout Věrka?

Špatné zprávy pro Katarínu

Táta se snaží Kataríně pomáhat v pradlence, jak jen může, ale stále se musí šetřit. Na Katarínu je toho pořád moc, celý provoz stojí na jejích bedrech. To si bohužel vybírá svou daň. Katarína začíná dělat chyby, jež by se jí neměly stávat, pokud si chce udržet stálé klienty. Velkou oporou jí je i nadále Vlaďka, jenže ani to nestačí. Zatímco Katarína řeší pradlenku, Matěj má mnohem příjemnější starosti… Co je po Katarínu velká rána? Co jí navrhne táta? Čím překvapí Matěje Ája? A do čeho ho vmanipuluje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz