Ulice 25.3.2019 - 3641. díl - Problémy Pradlenky

Co všechno člověk zvládne, a kdy naopak musí přiznat sám sobě i ostatním, že už prostě nemůže dál? A co všechno uděláme pro ty, na kterých nám záleží? Oběť Matějovy nehody a jeho dcera se snaží udržet nad vodou svou pradlenku, jak jen mohou. Jenže i kdyby dělali oba dva na dvěstě procent, nestačí to, když se osud spikne proti nim. Právě dnes dopadne poslední kapka, kdy to na Katarínu všechno dolehne. A nejen na ni. Její otec se rozhodne pro radikální řešení dříve, než bude úplně pozdě… Co Václav Beneš udělá? Jakou roli v tom sehraje Matěj? A jak na to zareaguje Katarína?

Katarína a její táta se mají v pradlence pořád co ohánět. Katarína se navíc snaží tátu šetřit, jak jen to jde, přestože sama je už hodně vyčerpaná. Moc jí nepřidá ani další porucha mandlu, který nechávala opravit před dvěma týdny...

Katarína i Václav předpokládají, že jim opravář mandl opět zprovozní, ale ten pro ně má tentokrát špatné zprávy. Stroj je již v takovém stavu, že by za opravu dali možná víc peněz než za nový. Potíž je, že na koupi nového mandlu Benešovi nemají peníze… Co je pro vyčerpanou Katarínu poslední kapkou? K čemu se rozhodne Václav Beneš? A čím Matěj šokuje Mikiho?

Nečekané krize ve vztazích

Rozině nezačne den právě nejlépe. V noci jí sice zavolá Victor, jenže je v náladě, což Rozinu jen utvrdí v tom, že se začínají míjet a že jim vztah na dálku prostě nefunguje. Rozhodne se ke kroku, který je hodně bolestivý, ale zároveň pro ni jediným možným řešením. Těžkou zkouškou si prochází také vztah Jany a Bruna. Od pátku, kdy Bruno odešel bez rozloučení z Janiny narozeninové oslavy, spolu nebyli v kontaktu, což nevěstí nic dobrého… Jak dopadne Janina snaha o usmíření? Co Bruno nedokáže rozdýchat? A jak se to podepíše na jejich vztahu?

Kapky Frantovi

Bedřich využije náhodného setkání s Ančou k vyzvědění nových zpráv o Frantovi. Přizná, že on sám s ním od poslední hádky v kavárně nemluvil. Anča je na tom podobně, ale dnes odpoledne by se měla s Frantou konečně vidět. Ráda by mu promluvila do duše, ovšem to nedopadne úplně podle jejích představ… Proč dá Anča Frantovi pořádné kapky? Jakou novinku pro ni Franta má? A co Honza navrhne Jindře? Jak s to týká i Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz