Ulice 26.3.2019 - 3642. díl - Přichází Bedřich o Ladu?

Co je nejlepší pro naše dítě? Kdo právě tohle dokáže nestranně posoudit? Bedřich se najednou dostane do situace, kdy bude muset začít bojovat o svou dceru s novým partnerem její matky. Jindra se totiž chystá k zásadnímu životnímu kroku, jenž se dotkne vzájemných vztahů mezi ní, jejím partnerem Honzou, Bedřichem a jeho dcerou. Nad dohodami, které mezi nimi tak dlouho platily, se najednou začne vznášet otazník, zvláště poté, co Honza vezme záležitosti do vlastních rukou… Proč se Bedřich začne obávat, že přijde o svou dceru? A jak se k jejich sporu postaví Jindra?

Jindra překvapí Bedřicha novinkami ve svém životě i plány do budoucna. Nejprve se mu pochlubí, že se budou s Honzou brát. S tím souvisí i změny, jež jí Honza navrhl včera – její a Ladino přejmenování, aby byli i formálně jedna rodina…

Zatímco na informaci o svatbě zareaguje Bedřich srdečnou gratulací, zprávu o Ladině přejmenování moc dobře neponese. Dusno však nebude jen u Bedřicha. Franta se ráno nečekaně objeví u Anči v dost zuboženém stavu. Po včerejšku je to pro Anču poslední kapka. S konečnou platností jí s Frantou dojde trpělivost… Jak to Franta schytá od Anči? Proč se do sebe pustí Honza a Bedřich? A co s Bedřichem právě tenhle střet udělá?

Matějovo dilema

Katarína hned po ránu zaskočí Vlaďku informací, že pradlenka končí. Považuje to za hotovou věc, protože už prostě nemůže dál. Vlaďka i pan Beneš však doufají, že ještě není nic ztraceno a pradlenku se nějak podaří zachránit. Matěj má od včerejška o čem přemýšlet. Benešův návrh na mimosoudní vyrovnání probere nejen s právníkem, ale i Eddiem, jenž za ním přijde kvůli půjčce pěkného balíku peněz… Jak se Matěj nakonec rozhodne? Jak na to zareaguje Katarína? A co Matějovi doporučí Eddie? Co se mu moc nezdá?

Blančin první krok k usmíření

Patrik stále hučí do Blanky kvůli její docentuře. Podle něj by se do toho měla okamžitě pustit, jenže pro Blanku není kariéra prioritou. Tou jsou děti, na něž by neměla vůbec čas, což je pro ni nemyslitelné. Ty dva spolu zase přistihne Evžen, kterému to na náladě moc nepřidá. Blanka ho však překvapí prvním krokem k usmíření… Co Blanka udělá? Čím Evžen potěší pana Peška? A co mu není moc po chuti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz