Ulice 27.3.2019 - 3643. díl - Marie proti Amálii

Nakolik jsme ochotni lhát našim blízkým kvůli klidu v rodině? A co všechno se může podepsat na našich vztazích? Sestra Vlastimila Peška Marie se snaží urvat ze života co nejvíc. Znovu jsou s bráchou nerozlučnou dvojkou, stávají se z nich spiklenci jako za mlada. Má to ale malý háček. Marie nenápadně poštvává zbytek rodiny proti bratrově manželce Amálii, o níž si myslí, že pro ně nemá dostatek pochopení a nejradši by jim zakázala jejich nového koníčka – nákupy věcí v bazarech. Teď ale Marie nečekaně narazí u někoho, u koho by to ani v nejmenším nečekala… Co všechno dělá Marie za zády Amálie? A kdo jí dá jasně najevo, že s ní tuhle hru nebude hrát?

Naděje pro Frantu?

Miloš a Bedřich spolu posedí dlouho do noci. Bedřicha přemůže lítostivá nálada. Najednou se ocitne na dně, všechno vidí černě. Miloš v tom svého parťáka nenechá. Udělá něco, co by čekal málokdo…

Miloš se hned ráno sejde s Frantou, aby mu promluvil do duše. Franta je na to už háklivý, ale jakmile mu Miloš prozradí, čím si právě prochází Bedřich, hned otočí. Po svých zkušenostech se Skyler, jež ho připravila o Chrise, je na podobné věci hodně citlivý… Co Franta udělá? Čím Bedřicha překvapí? A jakou dohru má Honzův včerejší nátlak na Bedřicha?

Blančina lest

Marie vyráží s bráchou na další lov po bazarech. Vlastimilu Peškovi trochu vadí, že kvůli tomu klame Amálii, ale opět se nechá strhnout Mariinou energií. Oba dva potěší Adamova zpráva, že jim přes internet našel kupce na pár věcí. Má to ale malý háček, jenž ovšem Marii neodradí. Zatímco Marie a Vlastimil Pešek mají plnou hlavu svého nového podnikání, Blanka myslí na Evžena… Co Blanka udělá, aby se s Evženem konečně usmířili? Kdo a při čem je vyruší? A co se moc nezdá Vlastimilu Peškovi? Jaký háček mají obchody sjednané Adamem přes internet?

Lumírovo opatření

Radnice učinila opatření, aby do výkopu před pekařstvím už nikdo další nespadl. Postavila kolem něj vysokou ohradu, přes kterou není pekařství vůbec vidět. Lumírovi je jasné, že to má na svědomí Mastný. Dělá mu to čím dál větší starost, protože s pekařstvím to jde rychle z kopce. To si bohužel žádá jistá opatření, jež nejsou ani trochu příjemná… Co se Lumír chystá udělat? Jak na to zareagují jeho matka a Vendula? A jak dopadne šetření policie v pekařství?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz