Ulice 29.3.2019 - 3645. díl - Marcela na stopě Veroniky a Binara

Jaká tajemství mají naši blízcí? A co dělat v případě, že jedno takové tajemství náhodou odhalíme? Marcele neuniklo, jak blízko k sobě mají Veronika s Lukášem Binarem. Začíná být přesvědčená, že ti dva spolu něco mají, že teta je strejdovi nevěrná, ale přímý důkaz zatím neměla. Teď je však přistihne při něčem, co je podle ní nade vší pochybnost. A rozhodně si to nenechá jen pro sebe… Co Marcela odhalí? A komu to prozradí?

Vendulin potrat

Lumír a Vilma Nyklová se od brzkého rána nervují kvůli Vendule, která zůstala přes noc i s Pavlem v nemocnici. Od včerejšího večera stále nemají žádné nové zprávy, netuší, co se děje. Sami Vendule nebo Pavlovi volat nechtějí, o to nervózněji však čekají, až se jim jeden z nich ozve…

Lumír i Vilma Nyklová jsou v práci jako na trní kvůli Vendule. Pořád čekají, až jim dá vědět, jak na tom je. Vilma Nyklová ji i Pavla pořád vyhlíží, ale místo nich přijde do pekařství na kus řeči zraněná Migašová. Vilma se s ní okamžitě podělí o své trápení. Bohužel se jím tím moc neuleví, protože má vůči ní stále výčitky svědomí… Jak na tom je Vendula? Co prozradí později Lumírovi? Jakou reakci to u něj vyvolá? A čeho se začne obávat Denisa Mastná?

Válka nervů

Martinovi to nedá. Cestou do práce se zastaví v hospodě za Šárkou, aby ji alespoň na chvíli viděl. Dojde i na malé něžnosti, přestože si jsou oba vědomi, jak riskují. V hospodě nejsou sami, navíc může do lokálu kdykoliv přijít nějaký host. Pro Martina jsou momentálně chvíle se Šárkou jediným světlým okamžikem dne, neboť doma je neustále dusno kvůli Filipovi. S tím se Martin chytne i dnes… Čím Filip vytočí Martina tentokrát? Co mu udělá za zády? Co začne být Martinovi podezřelé? A co mu na sebe prozradí Šárka?

Pravda pro Áju

Ája se už nemůže dočkat dovolené v tropech. Matěje se zeptá, jestli zná již přesný termín odletu, aby se podle toho včas zařídila. Matěj jí až teď prozradí, že se jim dovolená trochu komplikuje kvůli financím. To Áju hodně překvapí, ovšem vzápětí ji ještě více šokuje důvod, proč nyní Matěj finance tak řeší. Jen co se trochu vzpamatuje, začne běsnit… Kdo to odnese nejvíc? Co prozradí Vlaďka Kataríně? A co začne Kataríně vrtat hlavou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz