Ulice 1.4.2019 - 3646. díl - Lumírův boj

Jak se vrátit zpět do normálního života po tragické události, která vámi hodně otřese? Celá Lumírova rodina se snaží fungovat, jako by se nic nestalo, ale pro všechny je to velmi těžké. Zatímco Vilma Nyklová jen stěží zadržuje pláč, v Lumírovi to pořádně vře. Je rozhodnut pomstít se za to, co se stalo, ať to stojí, co to stojí. Má ale žaludek i na věci na hraně a na podrazy, nebo na poslední chvíli ucukne? A do jakého boje se pustí Vendula či Vilma Nyklová?

Martin mezi Veronikou a Šárkou

Martin, Filip a Marcela se vrátí z Loučky až dnes ráno. Filip doufá, že táta mu po víkendu trest zmírní, ovšem Martin ho rychle vyvede z omylu. Jeho podmínky jsou jasně dané. Filipa čeká doma i nadále vojna…

Marcela vnímá, že Martin je stále nepjatý. Přičítá to dusnu doma, a tak se mu snaží být oporou, jak jen může. Zároveň je čím dál víc naštvaná na Veroniku, jíž klade vše za vinu. Když ji opět náhodou přistihne s Lukášem Binarem, jen ji to utvrdí v přesvědčení, že ti dva spolu něco mají… Co Lukáš navrhne Veronice? Na jakém tenkém ledě se kvůli Marcele ocitne Šárka? A co neustojí nevěrný Martin?

Vendulin boj

Pavel a Vendula se vrátí z víkendu odpočatí a s úsměvem na rtu. Lumíra to až překvapí, protože nečekal, že se Vendula tak rychle oklepe z traumatizujícího zážitku. Pavel mu potvrdí, že Vendula je na tom už mnohem lépe. Jemu samotnému však Vendula dělá starosti. Nehodlá odpočívat, naopak se vrhá do dalšího boje s Mastným. Jakou chystá odvetu? Co Lumírovi poradí Tonda Hložánek? A co znepokojí Vilmu Nyklovou? Jak na tom je Vendula doopravdy?

Matěj a Benešovi: Konec, nebo nový začátek?

Matěj by si mohl po mimosoudním vyrovnání s Václavem Benešem oddechnout, jenže tomu tak není. Tím docela překvapí Tomáše, který by rád věděl, co za tím vězí. Tátovi se Matěj nesvěří, Eddiemu ale přizná, co ho tak vzalo. Nedovede si představit, že to mimosoudním vyrovnáním všechno skončí, že už nebude v kontaktu s Benešovými… Co Matějovi skutečně vadí? Jak se to pokusí změnit? A jak se do dění kolem Matěje vloží jeho táta s Vlaďkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz