Ulice 3.4.2019 - 3648. díl - Veroničino vytoužené setkání

Svět je občas hodně malý. Tentokrát si to uvědomí Veronika, kterou čeká překvapivé setkání. Dojde k němu souhrou náhod, ovšem o to více ji pak potěší. Den jako každý jiný se jí změní v obrovské dobrodružství ve chvíli, kdy se ocitne tváří v tvář někomu, s kým se toužila setkat už velmi dlouho. Teď se to najednou stane, navíc za okolností, jež nejen ji hodně pobaví… Kdo a proč se objeví v Ulici? Co všechno to rozpoutá? A kdo z toho bude mít největší šok?

Zatímco Jana do noci randí, Rozina se trápí kvůli Victorovi. Přestože se s ním rozešla, hodně se jí po něm stýská. Navíc se jí už ani pár dní neozval, takže to je podle ní mezi nimi naprosto jasné. S těžkým srdcem se smiřuje s tím, že je opravdu konec…

Veronika se později snaží pomoci cizinci, jenž ji požádá o radu, protože se nedokáže zorientovat. Vyplyne, že dotyčný je z New Yorku a přiletěl za svou přítelkyní. Veronika mu hned prozradí, že i její dcera žila v New Yorku a že je modelka. Když jí navíc mladík z Ameriky ukáže adresu, kde jeho přítelkyně bydlí, Veronice spadne brada. Není pochyb, že za Rozinou přiletěl její Victor… Jaké překvapení Victor chystá? Jaké je jeho shledání s Rozinou? Jak to s nimi bude dál?

Válka s Mastným

Lumír s matkou ráno obhlížejí posprejovanou ohradu s nepřehlédnutelným vzkazem Mastnému. Lumírovi díky matčině neopatrné poznámce okamžitě dojde, odkud vítr vane. V pekařství jí pěkně vynadá a zároveň ji zapřísahá, aby nikomu neprozradila, že v tom má prsty. Na rozdíl od ní tuší, jaký by to byl malér, kdyby se to provalilo. Mário je na své dílo náležitě hrdý, ale i on si uvědomuje, že jeho autorství musí zůstat utajeno. Běsnící Mastný však hodlá viníka vypátrat za každou cenu… Čím vyhrožuje Mastný Nyklovým? Co proti Mastnému plánuje Lumír? Jakou tajnou zbraní ho chce zničit?

Sázka Jirky a Mikiho

Mojmír Kalina má co dělat, aby ustál dnešní vyučování. Přestože je mu hodně zle, své pracovní povinnosti si chce splnit. Magda s Otou ho však přesvědčí, aby si raději zašel k lékaři a zbytečně neriskoval zdravotní komplikace. Magda za něj ochotně vezme i jeho hodinu, což ocení nejen on, ale také Otova matka, jež má o Mojmíra okamžitě starost… Co je s Kalinou? Jak dopadne sázka Jirky a Mikiho o Magdu? Co kluci na Magdu chystají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz