Ulice 4.4.2019 - 3649. díl - Magda si vystřelí z Mikiho a Jirky

Jirka a Miki si v sázce o Magdu nic nedarují. Předhánějí se v bláznivých úkolech, aniž by samotnou Magdu varovali, že něco chystají. Teď se ale mince nečekaně obrátí. Magda dostane příležitost vrátit jim to i s úroky. Vystřelí si z nich takovým způsobem, že kluci budou rudí až za ušima a nebudou vědět, kam s očima… Ocení její fór? A co to udělá s jejich přátelstvím a sázkou kluků?

Magda se ve škole svěří Otovi, že na ni Jirka a Miki zřejmě zase něco chystají, protože se zničehonic včera objevili v restauraci, kam chodí hrát na klavír. Vrtá jí to hlavou, zároveň ale přizná, že je hodlá tentokrát předběhnout...

Magda má v plánu si z Jirky a Mikiho trochu vystřelit. Oba dva pozve na večeři do své restaurace, aniž by jim dala vědět, že se tam sejdou. Kluky tak čeká v podniku pořádné překvapení, když tam na sebe narazí. Ještě větší šok ale zažijí, když jim Magda veřejně pogratuluje k jejich výročí… Jak si Magda kluky vychutná? Co už neustojí? A čím namíchne Mojmír Kalina Puklickou?

Poprask kvůli Victorovi

Rozina má sice radost, že za ní Victor včera přiletěl, jenže pořád neví, na čem s ním je. Proto se s ním ani nechce moc ukazovat venku, aby nemusela nikomu nic vysvětlovat. Jenže její máma na ni ušije menší boudu. Hned ráno jí zavolá, aby ji pozvala na rodinnou večeři. Rozina se z toho snaží vykličkovat, jak jen může, ovšem máma jí nedá šanci. Navíc z ní šikovně dostane i informaci o Victorově návštěvě, takže hbitě pozve také jeho… Jaké přivítání čeká Victora u Maléřových, v Coolně a Henryho hospodě? Jakou lekci dá Rozině její máma? A jakou stinnou stránku své popularity zakusí Jana?

Blančiny tajnosti

Máma přijede nečekaně za Blankou o den dříve, než byly domluveny, aby u ní v klidu naložila králíky na zítřejší rodinnou večeři. Tím jí překazí plány s Evženem. Blanka navíc nestihne Evžena ani včas varovat, takže oba čekají docela perné chvilky kvůli utajení jejich vztahu… Co si vymyslí? V čem se překvapivě shodnou? A co jim Marie prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz