Ulice 10.4.2019 - 3653. díl - Marcelino obvinění nevěry

Jak bolestivá může být ztráta iluzí? A co všechno nastane po obvinění, které nejsme schopni vyvrátit? Marcela podezřívá Veroniku už delší dobu, že má poměr s milionářem Binarem. Zatím se svěřovala jen Šárce, teď Veroniku otevřeně obviní z nevěry, protože už nesnese její přetvářku. Co je pro ni poslední kapkou? Co všechno se rozpoutá po Marcelině obvinění a její snaze vše probrat se Šárkou? A co jsou jen Marceliny domněnky, a co naopak krutá pravda?

Martin není ráno ve své kůži, zato Veronika jen září. Okamžitě hlásí, že se vyspala do růžova, a má se k Martinovi jako zamilovaná novomanželka. U snídaně se snaží komunikovat s ním i Marcelou, ale oba si drží menší odstup. Veronika ho díky svému rozjaření nepostřehne. Dokonce si ani nevšimne, jak u nich pomalu houstne atmosféra…

Veronika si ráno chválí, jak báječný má den. Později se jí však hodně rychle změní v noční můru. Odpoledne přijde do salonu výborně naladěný a mírně ovíněný Lukáš Binar, aby s ní oslavil svůj úspěch. Před salonem si ho všimne Marcela, jíž samozřejmě neunikne ani láhev šampaňského, se kterou Lukáš za Veronikou dorazí. Je to pro ni dalším potvrzením, že její podezření je oprávněné… Co s Lukášem udělá alkohol? Jak to odnese Veronika? Co nerozdýchá Marcela? Z čeho Veroniku otevřeně obviní?

Ančina a Bedřichova pomsta

Miloš se hned ráno zastaví za Bedřichem, aby zjistil, jak se to včera vyvinulo na seznamce a s kým strávil noc. Bedřich si ho kvůli včerejšku náležitě vychutná. Hned mu dá menší lekci, aby si jednou pro vždy zapamatoval, že se nemá montovat do jeho života a shánět mu ženské. Ještě víc než Miloš ho ale překvapí Anča, která se později chová, jako by se spolu zase dali dohromady… Co způsobí takovou změnu v Ančině chování? S čím se mu Anča svěří? Jak Anča zatočí s dotěrným Petrem? A co Bedřicha hodně zasáhne?

Ájin návrh

Ája se zastaví bez ohlášení za Matějem s obědem, ovšem jen pro jeho modré oči mu ho nepřinese. Okamžitě ho začne zpracovávat, aby s ní jel zítra na svatbu bývalé spolužačky. Matěj o tom však nechce ani slyšet, protože má práce až nad hlavu. Evidentně se mu tam nechce, byť Ája dělá vše pro to, aby ho přemluvila… Co Matěj nakonec Áje navrhne? O jaké překvapení se Matěj postará panu Benešovi? Jak na to zareaguje Katarína? A jak Matěj vytrestá tátu za jeho a Vlaďčin komplot ohledně Kataríny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz