Ulice 15.4.2019 - 3656. díl - Lumír a Milena Pumrová

Jak se pomstít tomu, kdo vám neustále ničí život? Lumír vyhlásil válku Mastnému ve chvíli, kdy kvůli němu jeho dcera potratila. Dlouho hledal tu správnou munici, kterou by Mastného sestřelil z postu starosty. Teď se zdá, že ji konečně má. Najde totiž Mastného bývalou manželku, mámu Gábiny, jež ví spoustu věcí z Mastného minulosti… Co všechno se od ní Lumír dozví? A jaká vlastně Milena Pumrová je?

Veronika se snaží zachránit manželství

Zamilovaný Martin se hned ráno zastaví za Šárkou, aby si s ní užil pár hezkých chvilek v soukromí. Zároveň se jí svěří, že doma stále řeší Marcelu, která naprosto ignoruje jejich snahu o jakýkoliv kontakt…

Zoufalý Martin se přes den zastaví dokonce i v Coolně, kam Marcela často chodí. Místo ní tam narazí jen na Lindu, jíž se začne na Marcelu okamžitě vyptávat. Té je to hodně nepříjemné, protože se mezi ně nechce příliš plést… Jak na tom je Marcela? Co se Martin dozví od Lindy? Jaké překvapení pro něj chystá Veronika? S čím se mu svěří? A jak Martin zareaguje?

Jak se pomstít Mastnému?

Pekařství je na tom čím dál hůř. Lumír to probírá se Zuzanou, ale zapřísahá ji, aby si to zatím nechala pro sebe. Oběma je jasné, že situace začíná být hodně vážná. Vilma Nyklová zatím bojuje proti Mastnému, jak jen může. Pozadu nezůstává ani Lumír. Rozjede se do Kladna za matkou Gábiny, první manželkou Radka Mastného, aby od ní získal cenné informace, s jejichž pomocí by Mastného zničil… Jaká je Gábinina matka? Jak se na ní podepsal život s Mastným? Co všechno se od ní Lumír dozví?

Nabídka pro Janu

Rozina je šťastná, že může být zase s Victorem. Bohužel se jim společný čas začíná krátit. Victor už brzy odlétá, navíc v ten samý den, kdy si Rozina dodělává maturitu. Přestože se Rozina snaží učit, jak jen to jde, má plnou hlavu Victora a toho, co je čeká. Pořád totiž neví, jak to s nimi bude dál… S čím se Rozina svěří Janě? Jakou nabídku dostane Jana od Radima Mareše? Čím ji Mareš hodně překvapí? Jak na to zareaguje Bruno? Jak to spolu nyní Jana a Bruno mají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz