Ulice 16.4.2019 - 3657. díl - Marcela už nedokáže mlčet o nevěře

Jak se podepíše na vztazích jedno prozrazené tajemství? A co všechno může spustit náhodné setkání? Marcela se pořád nedokáže vyrovnat s odhalením, jací jsou ve skutečnosti ti, kterým tolik věřila. Přistihnutí při nevěře si nenechá jen pro sebe, byť se zpočátku zdálo, že to nikde ventilovat nebude. Ale stačí jedno překvapivé shledání, aby bylo všechno jinak… Proč Marcele povolí nervy? Koho a z čeho obviní? A proč se pak Veronika vypraví za Šárkou?

Veronika věří, že se jim s Martinem podaří po jeho návratu z Německa znovu oživit jejich manželství. Čím větší má plány, tím hůře se to Martinovi poslouchá, protože má velké výčitky svědomí...

Martin už dokonce nemá sílu ani dohadovat se s Filipem, i když zjistí, že je syn podvedl a opět si dělá, co chce. Zatímco doma je Martin jako bez života, když se vidí se Šárkou, hned celý pookřeje. Jen co odjede do Německa, Šárce nastanou docela krušné chvíle. Náhodou se totiž potká s Marcelou, která tohle setkání neustojí… Jak si Marcela vyřídí se Šárkou účty? Co se od Šárky dozví Veronika?

Rozinina dilemata

Rozina se začíná čím dál víc nervovat kvůli zítřejší maturitě. Janu poprosí o budíček v pět ráno, aby si stihla ještě všechno zopakovat. Zároveň ale nezanedbává Victora, jenž jí už zítra odletí nazpět do Ameriky. S Radkou se sejdou na oběd, pak společně vyrazí do Coolny, kde se chce Rozina učit s Tobiášem… Co Tobiáš Rozině doporučí? K čemu ji přemluví Victor? Jaký trapas se stane Janě? A jakou lekci dá Janě Bruno?

Karlino těžké rozhodnutí

Karla stále není smíření s tím, že přijde o Vojtu. Je to pro ni hodně bolavé téma, z něhož se snaží unikat, jak jen to jde. Jenže když jí zavolají z dětského domova termíny, kdy by se mohli s Vojtou ještě vidět, zase to na ni v plné míře dolehne. Dominika se ji snaží povzbudit, ale dopadne to přesně naopak… Čím Karlu hodně raní? K čemu se Karla nakonec rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz