Ulice 19.4.2019 - 3660. díl - Provalení tajemství Blanky a Evžena

Jaká překvapení může přinést Velký pátek? Liškovi se letos na Velikonoce příliš netěší, protože idylka rodinných svátků jara je u nich v nedohlednu. Franta se trápí kvůli synovi Chrisovi, kterého neviděl už přes čtvrt roku, Bedřich se chystá o Velikonocích dohánět pracovní resty, aby si nepřipadal jako kůl v plotě, Anča má v plánu zase práci pro pěstování na zahrádce. Stačí ale jedna překvapivá návštěva, aby u nich bylo najednou všechno jinak… Kdo jim svou návštěvou úplně vyrazí dech? Jak a s kým nakonec stráví Velikonoce?

Nicnetušící Blanka se hned ráno docela zapotí, když děti začnou vyzvídat, jak to včera dopadlo s Patrikem. Před nimi to Blanka ještě uhraje, ovšem později ji čeká hned dvojí vysvětlování – nejprve Patrikovi, pak i Evženovi…

Adam a Kristýna odjedou na svátky za tátou, takže Blanka a Evžen mají byt jen pro sebe. Společné chvíle si chtějí pořádně užít, ale má to malý háček. Blanka Evženovi trochu zalže, když se jí zeptá, jak včera vzaly děti, že s ním šla na rande. Blanka to rychle zamluví, jenže kvůli Patrikovi později všechno praskne… Jak si Patrik vychutná Blanku? Jak se vše provalí? Proč Blanka neřekla pravdu? A jak to Evžen vezme?

Překvapení pro Frantu

Zuzana a Anča se chystají hned ráno do azylového domu s mazanci a beránky z jejich pekařství. Zuzana se Anče svěří, že zvažuje výpověď, protože nevěří, že by se pekařství postavilo v nejbližší době na nohy. Anču to docela zasáhne, ale na rozdíl od Zuzany je mnohem větší optimistka. Později se za Ančou zastaví Franta, jenže si toho moc nestihnou říct. Bedřich totiž Frantovi zavolá, aby co nejrychleji k němu přijel… Jaké překvapení Frantu čeká u Bedřicha? Co ho hodně zasáhne? A jaké budou mít Liškovi nakonec Velikonoce?

Boj o Magdu

Jirka se bez ohlášení zastaví za Magdou, aby ji pozval na jednu supertajnou akci. Magdu tím potěší, protože to podle ní znamená, že kluci chystají pokračování jejich hry, kterou odhalila a která ji vlastně hodně bavila. Jirka ji ujistí, že on nic nevzdal, a naláká ji ještě více na překvapení, jež pro ni chystá… Co má Jirka za lubem? Jak si s Magdou užijí dnešní odpoledne a večer? A na čem se Magda dohodne s Mikim? Na co se už hodně těší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz