Ulice 25.4.2019 - 3664. díl - Problémy v pekařství se prohlubují

Jak zachránit rodinný podnik, jenž bankrotuje kvůli intrikám lidí, kteří mají moc a chtějí vás zničit? Lumír dělal a vymýšlel kdeco, aby udržel pekařství nad vodou. Nyní nastává čas přiznat sobě i ostatním, jak se věci mají a jak na tom pekařství doopravdy je. Po tomhle prvním kroku ale následuje další, mnohem těžší, který zásadně ovlivní život celé Lumírově rodině i všem v pekařství… Co je pro Lumíra nejtěžší? Jaké špatné zprávy srazí všechny na kolena?

Veronika se dovídá o Šárce

Jarda ráno náhodou zjistí, že Martin přespal v dílně. Hned mu dojde, kolik uhodilo. Martin mu to vzápětí i sám potvrdí. Svěří se mu, jaké výčitky má kvůli Veronice, které hodně ublížil. Současně mu prozradí, že o společném bydlení se Šárkou teď neuvažuje. O tom ale netuší Veronika, která neví, co bude dál…

Veronika využije toho, že si Martin zajede domů pro pár věcí, aby si s ním promluvila. Jen co se Martin objeví, okamžitě na něj uhodí, jestli je tou ženskou, která ho ulovila, Šárka. Martin to přizná, byť nerad, protože mu je jasné, že se tím všechno jen zhorší. Veronice, jež se dosud ovládala, po Martinově přitakání povolí nervy a pustí se do něj… Co je pro Veroniku nejhorší? Jaké staré rány Martin otevře? Co pro Veroniku udělají Filip a Rozina? A čeho se obává Šárka?

Lumírovo zásadní rozhodnutí

Vendula náhodou zjistí pravdu, jak na tom pekařství nyní je. Lumír už ani nemá sílu cokoliv zapírat. Přizná, že se snažil všechny chránit, ale dál už to prostě nejde. Dnes si chce promluvit o všem s mámou. Navíc ho čeká ještě jeden hodně nepříjemný rozhovor, a to s Ančou, jíž musí přiznat, jak se věci mají. Anča by od něj čekala cokoliv, jen ne to, co se stane… Co Lumír provede Anče? Kdo je Anče velkou oporou? Jak Nyklová vezme všechny novinky? Naplní se Lumírovy obavy?

Věrčino odhalení

Tony požádá Máru o pomoc se stěhováním pohovky, jenže ten už zítra odpoledne něco má. Překvapenému Tonymu prozradí, že jde na spermiogram. Zatímco před Karlou se Mára tváří statečně, Tony na něm hned pozná, že by se právě tomuto vyšetření nejraději vyhnul. Ke všemu se o vyšetření dozví také Věrka, která to začne okamžitě řešit… Co všechno Mára prozradí rodičům? Co si Věrka vzala do hlavy? A co zasáhne Karlu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz