Ulice 30.4.2019 - 3667. díl - Veroničiny divoké čarodejnice

Jak si užít čarodějnice? Rozina, Jana a Ota upořádají doma malý mejdan, na který dorazí kromě Bruna a Tobiáše také Veronika, jež se nečekaně rozjede. Psychický nápor posledních dní na chvíli hodí za hlavu, ovšem následky jsou horší, než by kdokoliv čekal. Nejprve bude zasahovat policie, pak se Rozina s Filipem začnou dokonce strachovat i o mámin život… Co se stane? Jak zle na tom Veronika je? A jak Martin, který stojí před nelehkým rozhodnutím?

Rozina je hodně přešlá kvůli tomu, co se děje u ní doma. Jana se ji snaží povzbudit, ale moc úspěšná není. Aby ji přivedla na jiné myšlenky, navrhne, že uspořádají čarodějnickou party. Rozina na ni vzápětí pozve i mamku, o kterou si začíná dělat starosti…

Veronice je velkou oporou Blanka, která moc dobře víc, jak se nyní cítí a čím si prochází. Ráda by ji povzbudila, ale je jí jasné, že před sebou nyní moc radostné vyhlídky nemá. Veronika se nakonec rozhodne, že na čarodějnickou party přeci jen půjde. A rozjede to tak, že všem vyrazí dech… Čeho se Veronika obává? Čím všechny na party překvapí? Jakým malérem tahle akce skončí?

Lekce Blance a Evženovi

Adam a Kristýna si mámu vychutnají hned po ránu kvůli pečivu, pro které včera šla, ale nedonesla ho. Blanka se snaží i tentokrát ze všeho vybruslit, jenže těm dvěma to je už jasné. Později Blanka přizná Veronice, že se na přiznání dětem ještě necítí. Kvůli Evženovi to chce ale brzy udělat, aby si nemyslel, že se za něj stydí. Jen netuší, že k tomu dojde mnohem dřív, než by čekala… Jakou boudu ušijí na mámu a Evžena Adam a Kristýna? Jak jejich vztah berou?

Podpásovka pro Nyklovy

Vendula si hledá brigádu, aby neseděla doma se založenýma rukama. Najít nějaké slušné místo je však těžší, než si myslela. Na stálo ale nikam nastoupit nechce, protože věří, že pekárnu zase otevřou, až se přežene to nejhorší. Pro Nyklovy je jako výsměch, když dělníci najednou začnou odklízet ohradu a likvidovat výkop před pekařstvím. A jak se záhy ukáže, ze strany starosty Mastného to tak skutečně je… Co jim Mastný s Ájou provedou? Co Nyklová nerozdýchá? Jak se chce pomstít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz