Ulice 1.5.2019 - 3668. díl - Ájiny intriky pokračují

První máj, lásky čas, si přímo říká o nějaké romantické rande a polibky pod rozkvetlou třešní. Jenže u Matěje, Nyklových či Maléřových prvomájová nálada rozhodně nepanuje. Na Matěje, jenž před pár dny nenechal Áju ve štychu, začínají čím dál víc doléhat následky jeho rozhodnutí, jež se hodně týká i jeho života. Ája toho i nadále šikovně zneužívá a plánuje další intriky, aby si Matěje pojistila a měla ho pouze pro sebe. Přitom si už začíná zahrávat s ohněm, protože Matěj má svoji hlavu a některé věci jsou i na něj příliš… Co Ája plánuje? K čemu se přizná? A co se jí trochu vymkne z rukou?

Strach o Veroniku

Filipa ráno docela překvapí, že máma není v kuchyni, jak bývá zvykem. Pro jistotu nakoukne do ložnice, jestli třeba nezaspala. Když ji skutečně najde v posteli, začne ji budit, ale neúspěšně. Vzápětí si všimne i prášků na jejím nočním stolku

Filipovi pořádně zatrne, když si dá jedna a jedna dohromady. Hned zavolá Rozině, že mámu nemůže probudit a že si asi vzala prášky. Pomalu začne panikařit, protože si moc neví rady a navíc má o mámu obrovský strach. Rozina po jeho telefonátu ihned přilítne domů, aby zjistila, co s mámou je… Jak zlé to s Veronikou je? Proč se Rozina rozhodne vrátit domů? Co Janě nabídne Radim Mareš? A co vadí Brunovi?

První máj Nyklových

Máma dělá Lumírovi čím dál větší starosti. Hned po ránu ji najde v zavřeném pekařství, jak přes výlohu pozoruje dění venku. S krachem podniku se Vilma Nyklová stále nedokáže smířit. Je to pro ni rána, která se hned tak nezahojí. Později ji docela rozčílí dělníci, kteří si přijdou pro svačinu, přestože na dveřích visí cedule, že je zavřeno… Jak to od ní schytají? Proč má o ni obavy už i Vendula? Co má Vilma Nyklová za lubem? A s jakým návrhem přijde Pavel?

Matějův život s Ájou

Ája se snaží být vzornou partnerkou a zároveň si omotat kolem prstu Matěje. Ráno mu udělá snídani, pak navrhne i společný sváteční program. Matěj však potřebuje celý den pracovat, čímž Áju moc nepotěší. Navíc se doma nedokáže soustředit, a tak se nakonec sebere a odejde pracovat do Coolny. Tam se překvapenému Eddiemu svěří, že moc nezvládá společné bydlení s Ájou… Jakou novinku se Matěj dozví? Proč si dělá o Katarínu starost táta? A na čem se dohodne Matěj s Eddiem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz