Ulice 3.5.2019 - 3670. díl - Je Katarína těhotná?

Jsou novinky a rozhodnutí, jež člověku převrátí život vzhůru nohama. To si opět uvědomí i Katarína, jež se ocitne v nezáviděníhodné situaci. V poslední době se necítí ve své kůži, ale přičítá to jarní únavě a banálnímu onemocnění. Jenže příčina jejích obtíží je někde jinde. Katarínu to najednou postaví před rozhodnutí, jak naložit se svým životem, co s ní bude dál. Rozhodnutí, jež hodně ovlivní celou její budoucnost… Co je s Katarínou? Před jakou těžkou zkoušku je najednou postavená?

Katarína požádá Vlaďku, aby se za ní co nejdříve zastavila. Ta se do pradlenky okamžitě vypraví, protože jí dojde, že se děje něco vážného. Katarína jí to potvrdí a hned i prozradí, že je těhotná a že to rozhodně neplánovala…

Katarína je ráda, že to může s Vlaďkou probrat, protože jí právě v těchto chvílích hodně chybí máma. Vlaďka se ji snaží povzbudit, zvláště když se dozví, že Katarína je rozhodnutá vše zvládnout sama. Zároveň ji však i varuje, že netuší, do čeho jde, jak náročné to je. Apeluje na ni, že by se právě kvůli dítěti měla snažit vztah s budoucím otcem zachránit… Dozví se Vlaďka, s kým Katarína čeká dítě? Vezme si Katarína její rady k srdci? Proč se Matěj pustí do Áji? A co mu přijde podezřelé?

Martin a Veronika na rozcestí

Šárka se hned brzy ráno zastaví v dílně za Martinem, protože se jí po něm už hodně stýskalo. Martin byl totiž v Loučce, kde si chtěl trochu vyčistit hlavu a rozhodnout se, jak dál. Bohužel je na tom úplně stejně jako ve chvíli, kdy odjížděl. S Jardou se domluví, že zatím zůstane v azylu v dílně, neboť k Šárce se zatím nastěhovat nehodlá. Celá situace ho tíží stejně jako Veroniku, které je velkou oporou Blanka. Před rokem si prošla něčím podobným, ví, jak se Veronika nyní cítí… Jak na tom Veronika je? S čím se svěří Blance? Co přizná Martin Rozině? Jak ho Rozina nyní bere?

U Magdy přituhuje...

Magda řeší ve škole Jakuba, který u ní jako jediný zatím propadá. Pořád neví, kde je pravá příčina, jestli na to Jakub jen kašle, nebo učivu vůbec nerozumí. Podle Kaliny je to jasné. Jakub vůbec netuší, jaká bije. Samozřejmě to přičte na vrub Magdiným pedagogickým schopnostem. Magda o žádné dusno ve škole nestojí, takže to raději přejde. Zároveň se rozhodne podat Jakubovi pomocnou ruku, aby ještě zachránil, co se dá… Jak se k tomu Jakub postaví? Co moc nevyjde Mikimu? Proč to mezi ním a Magdou docela zaskřípe? A jaký trapas se stane s Magdou Jirkovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz