Ulice 6.5.2019 - 3671. díl - Filipovy průšvihy

Nakolik se rozpad manželství a vše, co ho doprovází, dotýká i dětí, byť už téměř dospělých? Filip se vymyká kontrole rodičů již delší dobu a dělá si, co chce. Teď to u něj nabere na obrátkách. Rozina ho náhodou nachytá při něčem, co je už hodně přes čáru a co by mohlo ještě více zkomplikovat už tak dost složitou situaci u nich doma. Navíc se nezdá, že by to Filipovi dělalo těžkou hlavu. Naopak ještě více přitvrdí podle pravidla: prošlo to jednou, projde to i podruhé… Co Filip zase vyvádí? Kdo a jak se ho pokusí srovnat do latě?

Martin i nadále přespává v dílně. Ráno ho málem nachytají Jarda s Matoušem, takže je to jen otázka času, kdy se vše provalí. Martin přizná Jardovi, že by si Šárka hodně přála, aby se nastěhoval k ní. Podle Jardy je to naprosto logický krok…

Rozina je zničené mámě velkou oporou. Snaží se jí pomáhat, seč může, i držet ji nad vodou. Když se Veronice ozve Martin, že by si rád něco odnesl z domova, Rozina jí hned začne vyvracet podezření, že se táta definitivně rozhodl pro tu druhou a stěhuje se k ní. Později se Rozina pokusí postavit do latě i Filipa, který se vymyká jakékoliv kontrole… Opravdu se Martin stěhuje k Šárce? Jak ho Veronika podusí? Jak ho nyní bere Filip? A kdo přistihne Martina se Šárkou?

Boj o Magdu

Kalina využije náhodného setkání s Jakubem, aby mu promluvil do duše. Navrhne mu doučování takovým způsobem, že to Jakub nemůže odmítnout. Magdě to ale Kalina později nepřizná. Naopak se jí začne vyptávat, co ještě studenty u ní čeká. Magda ale neřeší jen školu. Ota jí totiž naznačí, že Jirka a Miki ji rozhodně neberou jen jako kamarádku… Co udělá soupeření kluků o Magdu s jejich kamarádstvím? A čím je samotná Magda překvapí?

Nečekané nabídky

Anča stále nemá žádnou práci, což se docela hodí Evě. Byla by totiž ráda, kdyby Anča nastoupila na uvolněné místo k nim do nonstopu. Anče se to ale moc nezdá, protože se na takovou práci příliš necítí. Podle Evy se však nemusí ničeho obávat. Překvapivou nabídku ale nedostane jen Anča. Bedřicha zaskočí jednou pozvánkou Jindra… Jak se Anča nakonec rozhode? Co Bedřichovi navrhne Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz