Ulice 9.5.2019 - 3674. díl - Milena Pumrová proti Mastnému

Čeho všeho je člověk schopný v touze po pomstě? Lumír odhazuje snad všechny zábrany ve snaze sesadit Mastného z jeho trůnu a nadobro ho zničit tak, jak to udělal on jemu a jeho rodině. Tím však obětuje mnohem víc, než původně předpokládal. První jeho útok odnesl hlavně Tonda Hložánek, nyní je v ohrožení i Denisa Mastná, zatímco Mastný si mne spokojeně ruce. To se ale brzy změní. Do bitvy vstoupí soupeř, kterého se i Mastný překvapivě obává – jeho první žena, matka Gábiny, Milena Pumrová. Jaká má tajemství? S jakými zbraněmi se nečekaně vytasí?

Blízcí si stále dělají starost o Vilmu Nyklovou, kterou si včera nechali v nemocnici na pozorování. Všichni doufají, že to není nic vážného, ale výsledky vyšetření je hodně překvapí. Odhalí totiž pravdu o Vilmině hladovce i příčinu jejího kolapsu…

Jen co Vilmu Nyklovou pustí z nemocnice domů, Lumír na ni udeří kvůli její hladovce. Nyklová musí chtě nechtě přiznat, jak to skutečně bylo s jejím hladověním. Přitom netuší, že její čin a jeho následky nakonec přeci jen přimějí jednoho člověka k akci. Milena Pumrová začne nečekaně jednat… Proč se Milena Pumrová vypraví za Mastným na radnici? Co jejich setkání rozpoutá? A jak to mají doopravdy Vendula a Pavel s miminkem?

Věrčina lest

Mára a Karla se stále snaží o miminko. Zatímco Mára je pořád plný optimismu a nijak to nehrotí, Karle dochází trpělivost. Dokonce se už ani nedokáže soustředit na práci, což u ní hovoří za vše. Jirkovi se svěří, že to věčné čekání už prostě nezvládá. Při nejbližší příležitosti proto požádá Dominiku o kontakt na známou z kliniky umělého oplodnění, aby se pohnula z místa. Zatímco Karla řeší své otěhotnění, Věrka zaútočí na Lubošovy city. Tentokrát to vezme překvapivě přes fotbal… Čím Věrka šokuje Luboše nejvíc? Jakého výsledku se dočká? A jak Mára zareaguje na Karlinu snahu posunout se dál?

Veroničin boj

Veronika by ráda probrala s Martinem praktické věci, které je i nadále spojují. Martin zmíní finance, ale Veroniku nyní trápí hlavně jeden problém v Loučce. Sousedi po ní chtějí, aby porazila starý ořech na zahradě, který vrhá stín i na jejich pozemek. Klidná debata se však zvrtne ve chvíli, kdy se Martin začne zajímat, jestli už o něm řekla tátovi… Proč Veronice ujedou nervy? Co je podezřelé na Šárce? A jak Veroniku dorazí Filip?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz