Ulice 10.5.2019 - 3675. díl - Blanka přiznává Evžena rodině

Kdy si jsme natolik jistí novým vztahem, že se rozhodneme jít s kůží na trh a přiznat vše svým blízkým? Blanka všem dlouho tajila, že chodí s Evženem. Nyní stojí před nelehkým úkolem – říct to své rodině, hlavně matce, která má na Evžena svůj názor. Jak tenhle pokus dopadne? A jaká návštěva naprosto šokuje Blanku i Evžena? Co vypadá docela hrozivě?

Rána pro Šárku

Martin zůstane na noc opět u Šárky. Ta je šťastná, že se nemusí vracet z práce do prázdného bytu, že na ni někdo čeká. Zároveň se už těší i na společný víkend, jak si to v Jizerkách užijí. Čím více ale Šárka plánuje jejich život, tím menší radost z toho Martin kupodivu má…

Filip si ráno dělá snídani a zjevně do školy nespěchá. Jakmile uslyší na chodbě kroky směřující do bytu, ihned zapadne k sobě do pokoje a modlí se, aby ho tam nikdo nevyhmátl. Veronika je naštěstí pro něj v kalupu, ovšem jedna věc ji přeci jen zarazí… Co je Veronice divné? Jak na to zareaguje? Jak to Veronika vidí dál s Martinem? Co si myslí o Šárce Jitka a Blanka? Čím Martin hodně zklame Šárku? A co to udělá s jejich vztahem?

Munice proti Mastnému

Vilma Nyklová hrdinně pokračuje ve své hladovce. Zapojí do ní i Růžu, jež by byla evidentně radši, kdyby ji Vilma z těchto aktivit vynechala. Zatímco Vilma Nyklová bojuje proti Mastnému pasivní rezistencí, Lumír Nykl se chystá na úder prostřednictvím Mileny Pumrové. Dříve než ona k němu ale nečekaně dorazí Denisa, jež se ho na rovinu zeptá, jestli má jeho nedávné vyptávání na Mastného první ženu nějakou souvislost s tím, že se včera Pumrová zčistajasna objevila na radnici… Před čím Denisa varuje Lumíra? Jak dopadne její další střetnutí s Milenou Pumrovou? Co všechno Pumrová prozradí Lumírovi? A na čem se ti dva nakonec dohodnou?

Přiznání Marii

Děti si Blanku po ránu docela dobírají, ovšem jednu věc myslí vážně. Jakmile přijde řeč na dnešní večeři, na kterou přijde i Blančina máma, děti nadhodí, že by jí měla říct o sobě a Evženovi. Blance se do toho zjevně příliš nechce, ovšem odkládat to donekonečna také nemůže, zvláště když to Adama a Kristýna takhle řeší. Nakonec souhlasí, že to babičce dnes oznámí. Dohodne se s nimi ale, že jí do toho nebudou nijak zasahovat. Ti dva jí to spiklenecky slíbí, jenže je jasné, že se zpátky držet rozhodně nebudou… Jak na Blančiny plány zareaguje Evžen? Co se Marii moc nezdá? Jak se společná večeře překvapivě vyvine? A k jakému maléru se schyluje u Peškových?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz