Ulice 14.5.2019 - 3677. díl - Věrka bojuje o společné bydlení s Lubošem

Jak upevnit vztah s partnerem a přimět ho k tomu, aby byl opravdu rád, že vás má, a chtěl s vámi i žít? Věrka na to jde rafinovaně, protože moc dobře ví, že jinak u Luboše nic nezmůže. Nejprve ho překvapí svou znalostí fotbalu, teď se vytasí s dalším trumfem – pokerem. Najednou ho začne hrát lépe než zkušený karbaník, čímž ho pořádně šokuje. Ovšem v záloze má ještě další překvapení… Co všechno Věrka udělá, aby si získala Luboše? A jakou velkou novinku má Lubošův bývalý parťák Arnošt?

Janin průšvih v Coolně

Jana od rána pilně trénuje se šejkrem, aby si v Coolně neuřízla ostudu. Rozině přizná, že se za bar hodně těší, i když má z této své premiéry docela nahnáno. Brunovi je vděčná, že jí tohle místo sehnal, ale jen co nastoupí, hned si to v Coolně zavaří…

Bruno má sice Janu zaučovat, ale tak trochu spoléhá, že to Jana zvládne za barem sama. Musí totiž s Tobiášem co nejdříve dodělat další číslo jejich časopisu, takže nakonec jede za ním. Jana ho ujistí, že v Coolně žádné problémy nenastanou, jenže jakmile jí zavolá Radim Mareš, že musí ihned odjet na letiště za hollywoodským producentem, zadělá nejen sobě na docela slušný průšvih… Co Jana udělá? Kdo všechno to kvůli ní schytá? A jaké to má následky?

Policie u Peška

Marie je ráno duchem nepřítomná, což u ní nebývá moc zvykem. S Blankou dokonce ani příliš neprobírá Evžena. Jen si rýpne, že se Peškovým zatím nepochlubil, že s ní chodí. Přitom má ona sama co vysvětlovat. Blance přizná, že je u Peškových zřejmě nežádoucí kvůli sporu s Amálií a že se o jejího bráchu zajímá policie kvůli jejich obchodování se starožitnostmi. Evidentně má docela nahnáno, jak se to celé vyvine… V jak velkém maléru Marie a Vlastimil Pešek lítají? Co namíchne Amálii? K čemu se rozhodne? A jak se Vlastimil Pešek dozví o Blance o Evženovi?

Věrka na tahu

Karla a Mára se ráno chystají na odběry a různé testy kvůli umělému oplodnění. Márovi to moc nepřidá, i když se snaží tvářit statečně. To poslední, na co má nyní náladu, je máma, jež mu zavolá, že s ním potřebuje něco probrat. Mára si na ni tentokrát čas neudělá, zato Tony se díky ní v Coolně docela pobaví. Věrka se chce totiž naučit hrát poker… Jak dopadne první lekce pokeru? Čím Věrce zhatí plány Luboš? Co Mára prozradí Natálii o Jirkovi Hermanovi? A na čem se s Natálií domluví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz