Ulice 15.5.2019 - 3678. díl - Bruno nevydýchá Janinu práci

Co je posun v kariéře, a co by se naopak mohlo začínajícím herečkám či modelkám vymstít? Jana je šťastná, že se jí díky Marešovi daří prorazit a že o ni začíná být zájem. Jenže bere i kšefty, které třeba její kamarádka Rozina v Americe striktně odmítla a které se ani trochu nelíbí jejímu partnerovi Brunovi. Tentokrát to mezi nimi zabouří natolik, že Jana skončí v slzách… Co Bruno už nevydýchá? Jak to s nimi bude dál? A na co by Jana mohla krutě doplatit?

Jana a Bruno mají po včerejší bouři idylické ráno. Jana připraví snídani do postele, schyluje se i k sexu. Radovánky jim však překazí pracovní telefonát, který Jana prostě vzít musí. Naštěstí se dozví úžasnou novinku, jež zároveň znamená i menší komplikace…

Janě zavolá zahraniční produkce, že dostala menší roli ve snímku, který se bude v létě v Čechách natáčet. Jana je šťastná jako blecha, protože to znamená, že se konečně vrátí ke své profesi. Klidně obětuje i práci v Coolně, jež znamená jistý a pravidelný příjem, neboť produkce potřebuje, aby byla volná celé léto. Bruno to chápe a fandí jí, ovšem později se situace radikálně změní. Na internetu totiž začnou kolovat Janiny fotky, kvůli kterým Bruno opět uvidí rudě… Co vadí Brunovi nejvíc? Proč se mu Jana svými fotkami hned nepochlubila? Co si o nich myslí ona sama, a co Rozina? A čím se Bruno dotkne Jany?

Věra a Věrka

Karla ráno budí Máru, jenž včera po masáži usnul na kanapi. Cítí se jako znovuzrozený, takže Karle masáž hned doporučí. Než k ní dojde, skončí spolu opět v posteli. Karla totiž musí na kliniku odvézt čerstvý vzorek. Zatímco Karla bere věci kolem umělého oplodnění s nadhledem, Mára to nedokáže, byť se o to hodně snaží. Snaží se být ale Karle oporou, i když to pro něj občas není jednoduché. Věrka s Lubošem mají na rozdíl od nich mnohem příjemnější starosti. Čeká je seznámení s Arnoštovou partnerkou Věrou… Jak tohle setkání dopadne? Jaká Věra je? Čím Věrka všechny dostane? Jaké to má následky? A před čím Máru překvapivě varuje Tony v souvislosti s Natálií?

Překvapení pro Bedřicha

Anča dopoledne pořádně zaskočí Lumíra svou návštěvou. Ten hned čeká nějakou pohromu, protože se nerozloučili právě nejlépe, když jí dal nečekanou a okamžitou výpověď z práce. Anča ho však ujistí, že se přes to již přenesla a že za ním jde kvůli jiné věci – oslavě Bedřichova jubilea… Proč Lumír zaváhá s přijetím pozvání? Co Anča, Jindra, Růža, Ondra a Matouš nakonec vymyslí? A jakou zradu tuší samotný oslavenec?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz