Ulice 16.5.2019 - 3679. díl - Bedřichova padesátka

Jaký dárek vymyslet pro oslavence, aby byl opravdu nezapomenutelný? Bedřich dnes slaví padesátku, což si samozřejmě žádá výjimečnou akci. O tu se postarají jeho blízcí a přátelé, kteří pro něj připraví obrovské překvapení. Z jeho narozeninové party se totiž vyklube koncert kultovní kapely, jež je Bedřichovou oblíbenou. Tím ale série velkých překvapení teprve začíná. Nebude chybět ani striptýz či zážitek, při kterém se zatřese zem… Jak si Bedřich užije své narozeniny? Kdo mu překvapivě pogratuluje? A s kým stráví jubilant vášnivou noc?

Anča, Jindra, Ondra a Matouš mají odpoledne v klubu plné ruce práce s přípravou oslavy Bedřichových narozenin. Nikdo moc nedoufá, že Růža uspěje a splní svůj slib, ovšem ta všem vytře zrak. Skutečně zařídí, že Bedřichovi zahrají Tři sestry…

Všichni Bedřichovi přátelé se těší, jak bude oslavenec koukat, až zjistí, jaké překvapení pro něj mají. S Fanánkem se postupně všichni pozdraví, Ema si dokonce hned řekne o podpis. Nejvíc na větvi je ze setkání s frontmanem Tří sester Franta, protože Fanánek ho požádá, jestli by jim dnešní vystoupení neozvučil… Jak si všichni užijí Bedřichovu party? U koho poteče červená? A jak se to nečekaně vyvine mezi Bedřichem a Ančou?

Krize mezi Janou a Brunem

Skleslá Jana hledá hned ráno v Coolně Bruna. Evidentně ji mrzí včerejší hádka, ale s Brunem si to bohužel nevyjasní. V Coolně je totiž místo něj Tony. Bruno jí navíc pořád ani nebere telefon. Důvod přizná Bruno Tobiášovi, se kterým dodělával takřka celou noc nové číslo jejich časopisu. Nějak totiž neví, co vlastně Janě říct. Samotná Jana má ale záhy důvod k oslavě díky Radimu Marešovi… Co všechno pro ni Mareš udělá? Jak dopadne usmiřování Jany a Bruna? A co si o tom myslí jejich přátelé?

U Magdy přituhuje

Kalina využije příležitosti a nenápadně začne na Magdě vyzvídat, jak na tom je se svými znalostmi Jakub Horáček. Ani tentokrát však nepřizná, že ho doučuje. Naopak se zájmem nahlédne do Magdiných příprav na čtvrtletní písemku, kterou bude Jakubova třída psát hned následujícího dne. Aby Jakub uspěl, Kalina ho později donutí znovu zasednout k příkladům a látku si dostatečně procvičit… Jak to Jakubovi půjde? K jakému nečekanému vyznání se odhodlá Miki? Jak mu překazí plány Jirka? A co zarazí dokonce i Otu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz