Ulice 21.5.2019 - 3682. díl - Marcelino důležité rozhodnutí

Kdy je ten správný čas říct pravdu a udělat za minulostí tlustou čáru? Marcelu čeká velká životní změna, kvůli které se setká nejen s Rozinou, ale také Veronikou a Martinem. Přestože je odhodlaná pročistit vzduch, jsou věci, jež ani teď nedokáže skousnout. Stačí, aby znovu stanula tváří v tvář Šárce, navíc v Martinově přítomnosti, a rázem je po křehkém příměří. Co Marcela udělá? Jak si s oběma vyřídí účty? A jak dopadne její setkání s Veronikou a Rozinou?

Tajemství kolem Katarinina těhotenství

Václav se snaží vše zařídit v pradlence, aby mohl zítra k soudu. Katarína ho okamžitě ujistí, že tam půjde s ním, byť to pro ni znamená menší komplikace kvůli práci. Vlaďce se později svěří, že si dělá o tátu starost, protože na tom není moc dobře…

Katarína má pro Vlaďku ještě jednu novinku. Těhotenství jí už potvrdil i lékař. Táta o tom ale stále neví, stejně jako nastávající otec. Katarína proto požádá Vlaďku, aby si to zatím nechala pro sebe. Ta má z jejího těhotenství nefalšovanou radost. Už se těší, jak bude se vším pomáhat… Proč to Katarína zatím nikomu dalšímu neřekla? Jak to má se soudem Matěj? Co prozradí Eddiemu? A co se Matěj dozví od Vlaďky?

Lumírovy oběti

Mário se hned ráno hlásí u Vilmy Nyklové do služby. Opět s ní jde držet hladovku a nadšením jen září. Konečně ho totiž zase políbila múza a on opět tvoří jako o život. Připisuje to právě svému hladovění. Okamžitě se pochlubí i nejnovějším trackem, ke kterému ho inspirovala svým bojem právě Vilma Nyklová. Zatímco na této frontě to vypadá docela slibně, Lumírovi se nedaří ani trochu. Tondovi si postěžuje, že jeho jediná zbraň proti Mastnému, Pumrová, včera obrátila a ze všeho vycouvala… Co Tonda doporučí Lumírovi? Kam až Lumír zajde, aby dosáhl svého? S čím se mu svěří Pumrová? A jaký karambol se stane Máriovi?

Marceliny novinky

Gábina pozve Veroniku do Berlína na workshop, ale té se tam ani trochu nechce. Jitce Veronika vzápětí přizná, že se na to necítí kvůli tomu, čím si nyní prochází. Jitka si ale myslí, že by právě proto jet měla. Alespoň přijde na jiné myšlenky. Téhož názoru je také Rozina, jež udělá vše pro to, aby mámu přesvědčila. Rozina však neřeší jen mámu. Ozve se jí také Marcela, jež by se s ní ráda sešla… Co všechno udělá Rozina, aby Veronika změnila názor na Berlín? Proč se tak nečekaně ozve Marcela? Jaká tajemství vyplavou na povrch?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz