Ulice 22.5.2019 - 3683. díl - Matějův soud

Co všechno se může provalit, když se člověk ocitne ve správný čas na správném místě a klade ty správné otázky? Ája se snaží Matějem manipulovat, jak jen to jde, aby ho měla dokonale omotaného kolem prstu. Jenže Matěj má vlastní hlavu a jen tak se nedá. Přestože Áje slíbil, že ji odveze do nemocnice na vyšetření, své plány na poslední chvíli změní kvůli soudu, jenž rozhoduje o jeho dalším osudu. Díky tomu zjistí věci, které mu měly být navždy utajeny… Co všechno se Matěj dozví? Jak na to zareaguje? A jaký rozsudek vynese soud?

Ája se ráno ujistí, že ji Matěj za pár hodin opravdu zaveze na vyšetření. Hodně to pro ni znamená nikoliv kvůli Matějově opoře, ale kvůli jejím vlastním intrikám. Když bude s ní, nedorazí k soudu, čehož se snaží nenápadně docílit…

Matěj Áje opětovně slíbí, že ji na vyšetření zaveze. Ovšem když Ája odejde do práce, nakonec se rozhodne jinak. K soudu přeci jen vyrazí. Před tím ještě požádá Eddieho, aby Áju odvezl k lékaři, pokud se soudní jednání protáhne. Ještě než jednání začne, Matěj se pokusí o rozhovor s Katarínou. Ta mu však nedá šanci. Po jednání ho ale přeci jen vyslechne… Co všechno se nakonec provalí? A jak se k tomu Matěj postaví?

Marcelino zúčtování

Martin ráno zavolá Veronice, že by s ní rád něco probral. Ta si dá záležet, aby jí to slušelo, což Martin ihned zaregistruje. Přizná, že za ní jde kvůli Marcele, na které mu stále záleží. Rád by se s ní do jejího odjezdu ještě viděl, ale neví, jestli by jí měl sám zavolat. To však není jediná věc, kterou má na srdci. Veroniku ubezpečí, že se o Filipa postará, takže kvůli němu Berlín určitě rušit nemusí… Jak se Veronika nakonec rozhodne? Proč za ní zajde Marcela? Jak jejich shledání dopadne? Jak následné Marcelino setkání s Martinem? A jakou lekci dá Rozina Filipovi?

Lumírovy naděje i prohry

Vendula i Lumír si začínají dělat starost o Vilmu Nyklovou, která se trápí kvůli zavřenému pekařství čím dál víc. Sice stále chodí do svého království, ale už ji přestávají zajímat i drby a dění venku, což je u ní na pováženou. Lumír doufá, že se vše co nejdříve obrátí k lepšímu. Velké naděje vkládá do své tajné zbraně proti Mastnému – Mileně Pumrové… Oprávněně? Před čím Lumír varuje Denisu? A co nakonec prozradí Vendule?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz