Ulice 24.5.2019 - 3685. díl - Lumír jde přes mrtvoly

Kam až může zajít snaha porazit grázla jeho vlastními zbraněmi? Lumír je ochoten udělat cokoliv, jen aby zničil nenáviděného Radka Mastného. Stejně jako Mastný i on už jde přes mrtvoly a dělá věci, na které by ještě před pár měsíci neměl žaludek. Do jejich války naplno vstoupí nejen Mastného první exmanželka Milena Pumrová, ale také její dcera Gábina, jíž se to týká víc, než by kdokoliv čekal… Jak Gábina zasáhne do sporu Lumíra a Mastného? A kam až hodlá Lumír zajít ve snaze pomstít se?

Dění kolem Radka Mastného nabírá na obrátkách. Lumír to schytá od naštvané Denisy, jen co vkročí do sekretariátu, kam se přišel zeptat na vývoj na radnici. Ten bohužel není takový, jak si představoval…

Zklamaná je také Vilma Nyklová, která si myslela, že s Mastným je na radnici už dávno amen. Rozčarování neskrývá ani Milena Pumrová, jíž se ke všemu ozve Gábina. Chce se s ní sejít a je celkem jasné proč. Milena Pumrová požádá Lumíra, aby šel na schůzku s dcerou s ní, protože tuší, že to nebude jen tak… Jak se k celé kauze postaví samotný Mastný? Co k tomu poví rodičům i Lumírovi Gábina? Jak se celá kauza podepisuje na Lumírově rodině? Co je pro ni hodně hořkou pilulkou?

Novinky u Anči a Bedřicha

Franta sedí od rána u počítače, aby si našel nejlepší a pokud možno i nejlacinější spoj do Amsterodamu. Překvapenému Bedřichovi vysvětlí, že se mu nečekaně ozvala Skyler a oznámila mu, že pokud přijede, mohl by se o víkendu vidět s Chrisem. Franta neváhá ani minutu, i když kvůli tomu přijde o úžasnou možnost zvučit koncert Třem sestrám… Jak to spolu skutečně mají Anča a Bedřich? Co Bedřichovi doporučí Miloš? A s čím se svěří Anča Evě?

Dusno kvůli Norsku

Amálie se až dnes a vlastně náhodou dozví od Evžena, že se s Vlastimilem Peškem dohodl na odkoupení zájezdu do Norska, kam pojede s Blankou místo nich. Amálii to pořádně zaskočí, ale Evžena ujistí, že ona do Norska jet nechce. Zvrat ohledně zájezdu do Norska překvapí také Marii, jež se rozhodne, že bráchovi a Amálce napraví hlavu. Tím ale situaci jen zhorší… Co je na Amálii už moc? Co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině? A proč si dělá Evžen starost o Blanku? Co s ní je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz