Ulice 4.6.2019 - 3692. díl - Ája jde na Matěje přes tátu

Čeho všeho jsou schopní zdatní manipulátoři, kteří chtějí za každou cenu dosáhnout svého? Ája rozjíždí už hodně vysokou hru, aby jí vyšel její projekt jménem Matěj. Přestože ten to má již vyřešené, Ája to stále nevzdává. Chce mu dát lekci a zároveň mu znovu zabrnkat na strunu jeho soucitu. Tentokrát na to půjde ještě rafinovaněji než před několika dny. Obrátí se na Matějova tátu, aby se mu svěřila, jakým těžkým obdobím nyní prochází, a ukázala mu svou lékařskou zprávu… Jak na tom Ája doopravdy je? Jak na její historku zareaguje Tomáš? A jak samotný Matěj, jenž má momentálně plnou hlavu Kataríny a jejího podivného chování?

Katarína nenechá Matěje v nejistotě příliš dlouho. Hned ráno se za ním vypraví, aby mu vysvětlila své včerejší nenadálé zmizení z restaurace. Matěje bohužel nezastihne v nejlepší chvíli. Nejen že ho svým příchodem teprve probudí, navíc vstane s pořádnou kocovinou. Katarína ho v tom však nenechá…

Matěj si ráno s Katarínou moc dlouho neužije, i když se dá jakžtakž dohromady. Vzápětí je totiž vyruší Tomáš, jenž si s ním přijde promluvit o Áje. Katarínina přítomnost ho hodně překvapí, stejně jako později Matějovo vylíčení, proč se s Ájou rozešel... Co je divné Tomášovi? Jak dopadne jeho přímluva za Áju? Jak si to Matěj s Ájou vyřídí? Co Matějovi prozradí Katarína? Co pro něj udělá? Jak to spolu ti dva po včerejšku mají? A jakou novinku se Matěj dozví?

Prozrazená tajemství

Magda hned ráno zavolá Otovi, aby mu poreferovala, jak to včera dopadlo s Filipem, a probrala s ním Jakuba a ředitelčinu protekci. Ota o tom, že se zná jeho máma s Jakubovou babičkou, nic neví, ale slíbí Magdě, že se na to mámy zeptá, protože se to týká i jeho coby Jakubova třídního. Máma mu později přizná, že se s Jakubovou babičkou skutečně zná. Jakoukoliv protekci ale odmítne. Magdě se to však celé nezdá. Navíc neřeší jen Jakuba, ale také potyčku Jirky a Mikiho, o níž se dozví... Jak jsou na tom po včerejšku Jirka a Miki? A jak se Magda k jejich bitce postaví?

Krušné potíže

Bedřicha potěší nečekané setkání s Ančou v hospodě. Díky tomu zjistí, že na něj Anča nezanevřela, jen byla v poslední době v jednom kole. Podobně je na tom i samotný Bedřich, jenž shání nějaké starší, ojeté auto pro Frantu. O pomoc požádá Miloše, jenž ovšem momentálně řeší obrovský problém… Jaké potíže a od kdy má Miloš? Jak si zavařil? Co si o tom myslí Eva? A co je dobré znamení pro Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz