Ulice 7.6.2019 - 3695. díl - Gábina vstupuje do války rodičů

Měly by děti zasahovat do války mezi rodiči? A pokud ano, jakým způsobem? Gábina vůbec netuší, jaké obrátky to nabralo mezi jejími rodiči – Milenou Pumrovou a Radkem Mastným. Teprve teď zjistí téměř celou pravdu a navrch i to, jakou roli v tom sehrál Lumír Nykl. Přestože se Gábina nechtěla do sporu rodičů příliš vměšovat, teď udělá něco, co Lumíra moc potěší… Jak Gábina zasáhne do Lumírovy války proti Mastnému? Co všechno to způsobí? A jakou nečekanou zbraň proti své exmanželce i Lumírovi získá Mastný?

Setkání Veroniky a Ryby

Vlaďka se sejde ráno s Tomášem, aby si od něj vzala pár věcí pro Terezu, protože se chystá vyrazit do Lince za mladými. Při té příležitosti se dozví novinky, jež ji hodně překvapí. Tomáš jí prozradí, že se Matěj rozešel s Ájou a že nyní nejspíš balí Katarínu…

Tomáš toho ale prozradí mnohem víc. Vlaďce se najednou začne všechno skládat jako puzzle – informace, které nyní získala od Tomáše, i to, s čím se jí svěřila Katarína. Jen co jí vše dojde, okamžitě se rozjede za Katarínou, aby se jí na rovinu zeptala, jak to s Matějem má… Co jí na to Katarína poví? S čím vším se jí svěří? A čím Katarínu potěší Matěj?

Následky mejdanu...

Marie se docela zhrozí, když ráno uvidí pomejdanový svinčík v kuchyni. Okamžitě začne budit Adama a Kristýnu kvůli škole Jenže záhy zjistí, že s Adamem je zle kvůli přemíře vypitého alkoholu. A bohužel je to hodně vážné, což ji pořádně vyděsí. Marie na nic nečeká a jde zburcovat bráchu s manželkou, aby je požádala o pomoc. Potřebuje hlavně Amálii, která coby zkušená zdravotní sestra umí odhadnout, nakolik vážné to s Adamem je a jestli je třeba volat záchranku. Kristýna je naštěstí v pohodě, jenže říct, kolik toho Adam vypil, přesně nedokáže… Jak vážné to je s Adamem? Proč to znovu zaskřípe mezi Marií a Amálií? Co na to Pešek? Jaký bude Blančin a Evženův návrat z Norska? A jak je na tom Filip?

Ťafky pro Vendulu

Vendule to nedá. Zajde do hospody ucházet se o místo servírky. Henry ji odešle za Květou, kterou její žádost velmi překvapí. Vendule potvrdí, že zatím nikoho nepřijala, ovšem vzápětí následuje pořádně studená sprcha. A nejen to. Květa se později pustí i do nicnetušící Vilmy Nyklové. Vendula však zažije ještě jeden pořádný šok. Od Gábiny se dozví informace, které jí vyrazí dech… Jak to Vendula schytá od Květy a pak i od babičky? Co všechno jí prozradí Gábina? A jak na to Vendula zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz