Ulice 10.6.2019 - 3696. díl - Prozradí Katarína těhotenství Matějovi?

Kdy je ten správný okamžik pro oznámení těhotenství klukovi a rodičům? Katarína ví, že by o tom měla říct co nejdříve Matějovi a tátovi, ale pořád čeká na vhodný okamžik. Když se už odhodlá, že to Matějovi přeci jen poví, ten ji předběhne jinou novinkou, jež pro ni znamená další otazník nad jejich vztahem… Co Matěj prozradí Kataríně? Odhodlá se Katarína říct mu konečně celou pravdu? A jak dopadne jejich velké rande s překvapením?

Matěj vymyslí pro Katarínu speciální rande, kolem kterého dělá zpočátku velké tajnosti. Nejprve ji vezme do parku, kde ji čeká první velké překvapení. Matěj vybalí z tašky dvoje kolečkové brusle – jedny pro ni a druhé pro sebe…

Matěj zaskočí Katarínu zprávou, že ji naučí bruslit, když to nestihla s mámou. Katarína z toho má obavy, ale Matěj ji ujistí, že ji spadnout nenechá, že to spolu zvládnou. Katarína mu sice důvěřuje, ale i tak má dost nehnáno, aby se jí nic nestalo… Jak Katarína zvládne lekci bruslení? Co dalšího si pro ni Matěj vymyslel? Jaké novinky se na jejich rande provalí? A proč má o Katarínu čím dál větší starost její táta? S čím se svěří Vlaďce?

Lumírův tanec na minovém poli

Lumír zajde za Vendulou, aby s ní ještě jednou a v klidu probral dění kolem Gábininy mámy. Nechce nikomu ubližovat, a už vůbec ne Gábině či malému Lexíkovi. Stojí si ale za svým a hájí se tím, že za všechno může Mastný, který tuhle válku začal. Ujistí ji, že Pumrová je naprosto stejné jako její exmanžel – také se snaží ze všeho vytřískat co nejvíc jen pro sebe. Zároveň ji požádá, aby nic neříkala Světlaně, jež má dnes odpoledne i s Lexíkem přijet. Později za Lumírem zajde Gábinina máma. Očekává, že od něj dostane požadovaných sto tisíc, o které si mu řekla minulý týden… Jak Pumrová u Lumíra pochodí? Jak dopadne její nečekané seznámení se Světlanou? Co všechno vyjde najevo? Čím Květa překvapí Vendulu? A jak si pak vychutná Nyklovou?

Veroničin návrat

Martin a Filip se připravují na Veroničin návrat. Martin se dal do vaření, Filip gruntuje celý byt, aby ji příjemně naladili, než jí poví o Filipových průšvihách. Ti dva spolu docela kooperují, i když napětí mezi nimi nezmizelo. Martinovi do těchto příprav nečekaně zavolá Šárka a požádá ho o pomoc s nastěhováním nové lednice, kterou jim přivezli do hospody. To se bohužel neobejde bez nepříjemného zranění… Co se stane Martinovi? Jaké šoky čekají na Veroniku, jen co vejde do dveří? Jak zareaguje na průšvihy, které se staly doma, zatímco byla pryč? A co ji docela potěší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz