Ulice 12.6.2019 - 3698. díl - Napětí ve škole

Kam až může vygradovat pracovní spor, kdy si nemíníte nechat všechno líbit? V kabinetě by se dala atmosféra krájet od chvíle, kdy Magda obvinila kolegu Kalinu z podvodu, a zjistila, že své zájmy má v této kauze i ředitelka Puklická. Právě ta se nyní musí rozhodnout, jak se k celé záležitosti postavit, aby o jednoho z těchto pedagogů nadobro nepřišla… Co přiměje Puklickou jednat? Jaké překvapivé novinky vyplují na povrch?

Martin si balí věci

Martin donese šunku od Veroniky do práce. Nechápajícímu Jardovi vysvětlí, co se včera u něj doma odehrálo. Ten mu to nezávidí, ale zároveň ho svou smolařskou historkou i docela pobaví. Martin přizná, že mu díky tomu došlo, že to musí konečně úplně rozetnout…

Veronika povypráví Jitce, jak to Šárce natřela, byť sama měla co dělat, aby nepříjemnou situaci ustála. Jitka ji povzbudí, přála by jí, aby to s Martinem zvládli a manželství zachránili. To si přeje i Veronika, jíž vzápětí zavolá Martin, aby se s ní dohodl, kdy bude doma. Pro Veroniku to je další povzbuzení, že by jim to s Martinem přeci jen mohlo vyjít… Jak Veronika zareaguje na Josefovo navážení se do Martina? Co všechno se od něj dozví? A co jí chce Martin? Co je pro oba hodně těžká zkouška? A jak dopadne?

Magdina rozhodnutí

Ředitelka Puklická zajde za Magdou, aby ji ujistila, že o ni ve škole stále stojí, a současně se s ní dohodla na příští školní rok opět na nadúvazku. Zároveň ji ujistí, že vzájemný respekt vyžaduje od každého. Magdu to povzbudí, ovšem nadúvazek jí potvrdí pouze pod podmínkou, že s tím bude souhlasit i Mojmír Kalina. Momentálně řeší pro ni mnohem zásadnější věc – prázdninovou brigádu v pečovatelském domě, v němž žije její máma… S čím se Magda svěří Otovi? Jak zareaguje na Mikiho nabídku? Jak to vezme Miki? A co to udělá s jeho přátelstvím s Jirkou?

Máriova revolta

Lumír se chystá na oběd do hospody, kde má službu Vendula. Rád by ji podpořil a taky je zvědavý, jak jí to jde. Máma s ním jít odmítne, ale už se k Vendulině práci v hospodě nestaví tak odmítavě. Lumír jí znovu domluví, aby byl doma konečně klid. Později potěší Vendulu zprávou, že kvůli babičce už nemusí mít výčitky svědomí. Samotná Nyklová pak udělá obrovskou radost Máriovi něčím, co by od ní vážně nečekal… Čím Nyklová tak potěší Mária? Co všechno to způsobí? A k čemu Mário inspiruje Vendulu a Pavla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz