Ulice 17.6.2019 - 3701. díl - Bedřichovo rande naslepo

Jak vybruslit se ctí z nepovedeného rande naslepo? Miloš chce sehnat Bedřichovi co nejdříve ženskou, protože si o něj už začíná dělat oprávněné obavy. Naveze ho proto do rande naslepo, které za jeho zády zorganizuje a pak ho postaví před hotovou věc. Přestože Jaruška má podle Miloše všech pět P, pro Bedřicha se záhy stane tahle schůzka neskutečným utrpením. Proč? Kdo a jak ho zachrání? A o čem všem nemá Miloš ani potuchy?

Ájin nový plán

Ája je už zase sebejistá jako dřív. Radkovi Mastnému se omluví za minulý týden a ujistí ho, že všechny podklady, které od ní potřebuje, už jsou hotové. Zároveň přizná, že našla způsob, jak se znovu vrátit do hry o Matěje…

Ája nesnese pomyšlení, že by Matěj byl s Katarínou. Dokonce už má i plán, jak ty dva rozdělit. A hned ho začne i uskutečňovat. Rozjede se do pradlenky za Katarínou, jenže tam nečekaně narazí. V pradlence je pouze Václav, jenž jí celý překvapený prozradí, že Katarína je právě někde s Matějem. To je pro Áju poslední kapka… Čím Ája znepokojí Václava? Jak si Matěj a Katarína užijí další rande? Jak si Matěj podá později Áju? A co následuje pak?

Rande naslepo

Franta se ráno svěří Bedřichovi, že ho docela mrzí, že mu Skyler nezavolala k narozeninám. Ne kvůli ní, ale kvůli malému, na kterého se docela těšil. Bedřich mu je velkou oporou, ovšem později by on sám nějakou oporu potřeboval. Miloš se totiž rozhodne, že mu nabrnkne ženskou, aby tak nestrádal. Aniž by ho předem varoval, zorganizuje mu rande naslepo s Jaruškou, od níž mu před pár dny donesl výbornou tlačenku… Jakou boudu Miloš ušije na Bedřicha? Kdo a jak Bedřicha zachrání? A s čím se Eva svěří Anče? A co hodně překvapí i potěší Frantu?

Marešovy výhrůžky

Jana zanese Jardovi do dílny šaty pro Mareše, jak se domluvili. Při té příležitosti se náhodou seznámí s jeho dcerou Mirinkou, která s ním musí být v práci kvůli jeho špatné domluvě s Lenkou ohledně hlídání. Jana se hned nabídne, že se o Mirinku postará a vezme ji někam na zmrzku. Zatímco Mirinka zajásá, Jardu to poměrně zaskočí, neboť Janu přeci jen tak dobře nezná… Jak dopadne předání šatů Marešovi? Proč a čím začne Mareš vyhrožovat Janě? Co hodně zaskočí Bruna a Tobiáše? Co navrhnou Janě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz