Ulice 21.6.2019 - 3705. díl - Sbližování Jany a Jardy

Jak moc člověka změní traumatická zkušenost? Co je jen maska pro sociální sítě, a co skutečnost? Jana se stále nedokáže naplno vrátit ke svému původnímu životu a přátelům, protože se jim stydí říct pravdu o tom, jak se ji Mareš pokusil znásilnit. Zatímco mezi ní a Rozinou se propast zvětšuje, s Jardou k sobě mají čím dál blíž. Až to začíná být podezřelé nejen jeho kolegům… Kdo a při čem je nachytá? Jak to spolu ti dva mají? A jaké další ťafky Jana schytá?

Rozině volá Mareš kvůli dalšímu hosteskování na speciální akci. Janě se ale neozve. Rozina si myslí, že si Janu hýčká pro lepší akce, ovšem ta tuší, že pravda je někde jinde. Rozině se však ani tentokrát nesvěří. Naopak se ji snaží nenápadně přesvědčit, aby Marešovu nabídku odmítla…

Rozině se bez Jany hosteskovat moc nechce. Navíc má na zítra už domluvenou akci s rodinou. Taky by to byl další den, kdy by musela zanedbávat Victora, neboť dnes jde normálně do práce. Rozina se nakonec proto rozhodne, že Marešovu nabídku odmítne, i když by se jí peníze, jež za akci nabízí, hodily. Janu před odchodem do práce ještě pozve na dnešní večerní rozlučkovou party s přáteli v Coolně. Ta slíbí, že se pokusí dorazit, což Rozinu potěší. Jakmile Rozina odejde do práce, Jana zavolá americkému producentovi, protože začíná mít neblahé tušení, že Mareš naplňuje své výhrůžky… Co se Jana dozví od Jasona? Kdo všechno přijde na rozlučkovou party? A čím Jana překvapí Jardu? Jak ho zachrání?

Peškova rodinná sešlost

Blance je ráno pořádně zle po včerejšku. Kristýna prozradí Adamovi, jenž dorazil domů až pozdě večer, co se včera dělo. Oba dva berou máminu indispozici s nadhledem. Kristýna se bráchovi hned pochlubí tetováním, jež si nechala včera udělat. Toho to docela překvapí, zároveň to i uznale ocení. Blance je zle také odpoledne, proto se Evženovi omluví, že s ním nepojede ani do jeho domku, jak si plánovali, ani ke strejdovi na chatu. Půjčí mu své auto, aby ke strejdovi odvezl ryby z Norska, a slíbí, že přijede, jakmile jí bude trochu lépe… Jak Evžen vezme Blančinu kocovinu? Jak se Blanka dozví a zareaguje na Kristýnino tetování? Kdo všechno se nakonec sejde na Peškově chatě? Naplní se Peškovo přání? A jak tahle sešlost dopadne?

Provalená nevěra

Eva v tom s Růžičkou pěkně lítá. Ten ji sice zaveze k Ančinu domu, jak se domluvili, vzápětí však odjedou z dosahu lidí, aby si užili další vášnivé chvilky. Když znovu přijedou k Ančinu domu, jak na potvoru se tam objeví i Miloš s Bedřichem… Zatímco Miloš řeší Evu, Anča a Bedřich prožívají idylku… Provalí se Evina nevěra? Jak Bedřich a Anča Miloše ještě neznají? A na čem se shodnou ohledně jejich vztahu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz