Ulice 25.6.2019 - 3707. díl - Soukromí Blanky a Evžena

Jak se může podepsat na vztahu nedostatek soukromí? A jak tuto potíž vyřešit? Blanka a Evžen spolu oficiální chodí už pár týdnů, přesto neustále narážejí na jednu velkou překážku – v poslední době nemají nikdy byt jen pro sebe. Něžnosti a sex si musí odpustit dokonce i v noci, protože nikdy neví, kdo a kdy vejde do kuchyně a vyruší je v nejlepším. Blanka se s tím ale nehodlá smířit, a tak udělá něco, čím překvapí nejen Evžena, ale také Kristýnu a Adama… K čemu se Blanka odhodlá? A co tím rozpoutá?

Loučení Roziny a VIktora

Rozina a Victor dnes vyrážejí na prázdniny. Těsně před odletem se zastaví ještě za Veronikou, jež pro ně má nejen typickou českou specialitu na cesty a výlety. Oba dva navrch překvapí i nečekaným dárkem…

Rozina a Victor se už těší na prázdninové dobrodružství. Veronika z jejich odletu moc velkou radost nemá, ale utěšuje se tím, že Rozina bude pryč jen během léta. Zatímco u Roziny a Victora je vše zalité sluncem, u Filipa se schyluje k dalšímu pořádnému průšvihu. Malér se nevyhne ani Veronice, která musí začít řešit i věci, jež byly ještě nedávno Martinovou doménou … Jaké bude Rozinino a Victorovo loučení? Na jaký průšvih má zaděláno Filip? S jakým nečekaným problémem se musí poprat Veronika? A na čem se domluví Šárka a Martin?

Výročí svatby i Blančino rozhodnutí

Evžen a Blanka po sobě hodně touží, ale ani v noci, když všichni spí, k sexu nedojde. Blanka se obává, že by je děti mohly nečekaně vyrušit, takže ji každý šramot rozhodí. Kristýna a Adam sice berou, že jsou máma a Evžen spolu, ráno se však snaží co nejrychleji zmizet z kuchyně, jako by jim tam Evžen vadil. I když je po jejich odchodu konečně vzduch čistý, ani tentokrát to Blance a Evženovi se sexem nevyjde. Na rozdíl od těch dvou, kteří momentálně řeší hlavně soukromí, se Amálie a Marie snaží urovnat vzájemné vztahy, jež se v poslední době docela pochroumaly. Amálka navíc vymýšlí i překvapení pro Vlastu k výročí jejich svatby… K čemu Blanka dospěje ohledně Evžena? Jak na to zareagují její děti? Čím Amálie překvapí Marii? A jak si z Amálie a Marie vystřelí Vlastimil Pešek?

Splněné sny

Miloš se hned ráno zastaví za Ančou kvůli Evě. Anče v první chvíli docela zatrne, protože si myslí, že Miloš odhalil Evinu nevěru. Ten s ní chce ale probrat jinou věc – dárek. To je Anče možná ještě více nepříjemné, neboť Miloš v jednom kuse básní, jak jim to nyní doma klape. Současně zmíní ještě jednu věc – Bedřicha. Podle Miloše ho docela vzalo Ančino včerejší odmítnutí… Proč Anča odmítla společnou dovolenou s Bedřichem? Jak ho bere? Jak Franta zareaguje na jejich novinku? A jaký sen si Bedřich splní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz