Ulice 27.6.2019 - 3709. díl - Setkání Veroniky a Binara

Máme dost sil, abychom se postavili čelem svým přehmatům, přiznali si chybu a omluvili se za ni těm, kterým jsme ublížili? A dokážou oni odpustit a navázat na to, co je s provinilci spojuje? Lukáš Binar se díky Gábině po několika měsících opět setká s Veronikou, jíž udělal ošklivou scénu poté, co ho odmítla. Stále to mezi nimi visí, navíc se v období, co se neviděli, přihodila spousta věcí, jež změnila jejich životy. Najdou si k sobě znovu cestu?

Pro Veroniku byl včerejšek poslední kapkou. Ráno je jako vyměněná, s Filipem se už nepáře. Naprosto chladně mu oznámí, jak to u nich bude od teďka fungovat. Filip už ani necekne, protože mu je jasné, že jde do tuhého…

Veronika je na Filipa pořádně naštvaná, ale během dne docela vychladne díky akci u nich v salonu. Aby se všechno zvládlo, musí Veronika myslet na spoustu jiných věcí, než je její nezdárný syn. Navíc se po delší době opět setká s Lukášem Binarem, s nímž se neviděla od ošklivé scény, kterou jí udělal v zimě… Jak dopadne opětovné shledání Veroniky a Lukáše? Jak si všichni užijí akci v salonu? Čím Veronika šokuje Filipa? Jak mu přistřihne křidýlka? A čím Martin hodně potěší Šárku?

Podrazy na Nyklovy

V pekařství vrcholí přípravy na páteční sousedskou slavnost. Vendula a Vilma Nyklová do nich hbitě zapojí také Mária, jenž přinese obrovský reproduktor kvůli hudební produkci, kterou si vzal na starost. Zatímco Vendula a Vilma Nyklová chystají občerstvení na zítra, Radek Mastný se snaží vrazit jim zase kudlu do zad. V hospodě si podá Vlastimila Peška, pak nastoupí na Květu s jediným cílem – překazit Nyklovým, co se dá… Jak si Vlastimil Pešek vychutná Mastného? Jaký podraz starosta vymyslí na Nyklovy? A jak se Tonda Hložánek rozhodne ohledně Lumírovy nabídky?

Vysvědčení v trapu

Ota má konečně vysvědčení své třídy v ruce. Je to pro něj velká událost, takže už přemýšlí, jak dokumenty předá studentům. Rád by něco neotřelého, ale podle Magdy by udělal nejlíp, kdyby se držel hodně při zemi. S koncem školního roku se zmenšuje Kalinova averze vůči Magdě. Dokonce se i zajímá, jak se daří její mamince, což je v jeho případě vlastně podání ruky ke smíru… Jak Kalina zareaguje na pravdu o Magdině mámě? Jak si zavaří Ota těsně před posledním dnem ve školním roce? A co docela rozhodí Jirku a Mikiho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz