Ulice 27.8.2019 - 3717. díl - Návrat Pokladníka do Ulice

Co dělat, když vás dožene vaše temná minulost? Lumír se v první chvíli nezmůže na slovo, protože si myslel, že za touhle etapou svého života už udělal jednou pro vždy tlustou čáru. V jeho podniku se totiž zničehonic objeví člověk úzce spjatý s mafií, jež před deseti lety usilovala o jeho život. Šedá eminence mafie známá jako Pokladník ke všemu nepřijde jen tak náhodou. Aby docílila svého, zaměří se nejen na Lumíra, ale také na Vendulu. A záhy dojde i na temné výhrůžky… Co mafián chce? Jak na to Lumír zareaguje? A proč se kvůli tomu sesype Světlana?

Eviny omluvy

Zkroušená Eva zajde ráno za Ančou, aby se jí omluvila za minulý týden, kdy ji u ní Miloš nachytal s Růžičkou. Anča je na Evu pořádně naštvaná a hned si ji i podá, protože by ji ve snu nenapadlo, že si k ní pozve šamstra. Eva se začne hned hájit, že takhle to nebylo, a vysvětlovat, jak k tomu došlo…

Eva Anču ujistí, že rande s Milanem Růžičkou u ní v bytě v plánu rozhodně neměla. Zároveň přizná, že nebyla dost důrazná v odmítání, čehož nyní hořce lituje. Přestože si dávala pokaždé pozor, aby je s Růžičkou nikdo nenachytal, minulý týden je jak na potvoru načapal Miloš v době, kdy měl být na dovolené s Miloškem a Bedřichem, ke všemu na místě, kde to Eva ani v nejmenším nepředpokládala. Teď Eva zpytuje svědomí a současně se obává toho, jak to bude dál… Jak to má Eva nyní se svým šéfem? Co na něj prozradí Anče? Jak vidí situaci Knoblochových Anča a Bedřich? Co pro Evu a Miloše udělají? A proč začne Bedřichovi docházet trpělivost?

Pomsta i nečekaný návrh

Radek Mastný má hned ráno schůzku s architektem Weissem, s nímž má opět své plány. Proto ani v nejmenším nestojí o to, aby byl na jejich jednání někdo další. Áje to dá najevo takovým způsobem, že to udiví dokonce i otrlého architekta. Něco takového si Ája ovšem nemíní nechat líbit. Radnice však není jediné místo, kde to začíná houstnout. Také v pekařství docela přituhne. Za Lumírem opět zajde Pokladník, pro kterého ne není odpověď. Tentokrát se zaměří i na Vendulu… Jak si Pokladník získá Vendulu? Co udělá Pokladníkova přítomnost v pekařství se Světlanou? Jak na to zareaguje Lumír? A jakou pomstu začne osnovat Ája?

Překvapivá nabídka

Martin si vzal Šárčinu poznámku o snubním prstýnku na svém prsteníčku k srdci. Rád by Šárce vyhověl, jenže to není tak snadné, jak by se zdálo. Martinovi se nedaří snubní prstýnek sundat, i když se o to hodně snaží. Zatímco Martin řeší své vztahy, pro Veroniku je důležitější rodina… Na čem se Veronika dohodne s Rozinou a Victorem? Čím Victor nečekaně zaboduje? A co Martinovi doporučí Jarda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz