Ulice 28.8.2019 - 3718. díl - Eva na dně

Jak se poprat se životem, když najednou zůstanete na vše sami? Eva si připadá od minulého týdne, kdy ji Miloš nachytal při nevěře s jejím šéfem Milanem Růžičkou, jak ve zlém snu. Kdyby to šlo, vzala by to zpět, aby měla Miloše opět doma, ale bohužel, stalo se. Teď Eva čelí následkům, jež jsou pro ni hodně těžké. Nemůže do práce, malý Milošek se stále ptá po tátovi, ona sama je na dně. K čemu se dnes odhodlá? A s jakým výsledkem?

Hádka u Maléřů

Rozina si dá na večeři pro dědu a Radku hodně záležet. Rodinné posezení je velmi příjemnou záležitostí. To se ovšem rychle zvrtne, když děda Josef vyrukuje se svým překvapením. Na vysokoškolačku Rozinu je hodně pyšný, a tak se rozhodne přispět jí na studia. Jenže právě to je kámen úrazu…

Rozina má pro dědu a Radku také překvapení – informaci o tom, že na školu nenastoupí, protože chce s Victorem cestovat po světě. Navrch dědovi oznámí, že se s Victorem zasnoubili. Zatímco Radka Rozině a Victorovi hned srdečně gratuluje, Josef horko těžko zpracovává prvotní šok. Jen co se vzpamatuje, pustí se do Roziny, Veroniky, Filipa a později také do Martina, na kterém si pořádně zchladí žáhu… Jak to od něj jeho blízcí schytají? Jak zareagují? Co si o Josefově výbuchu myslí Victor? A jak dopadne dnešní setkání Veroniky a Lukáše Binara?

Poslední kapka pro Miloše

Miloš ví, že včera přestřelil. Hned ráno se omlouvá Bedřichovi, jenž je na něj kvůli jeho chování už docela naštvaný. Apeluje na něj, aby se Anče omluvil, a hlavně aby si promluvil s Evou. Miloš se k tomu skutečně odhodlá, což je pro Evu obrovská naděje. Ze setkání je hodně nervózní, radí se s Ančou, jak na Miloše zapůsobit, aby se vrátil domů… Co je pro Miloše poslední kapka? Co Eva neustojí? Jaké to má následky? Proč to zabouří mezi Milošem a Bedřichem? A co Bedřichovi navrhne Anča?

Návrat Adama a Kristýny

Adam a Kristýna se vrátí od moře plni dojmů a zážitků. Doma je přivítá pouze Evžen, protože Blanka se zdrží v ordinaci. Evžen se snaží s dětmi komunikovat, ale trochu to drhne, byť se k němu Adam a Kristýna nestaví odmítavě. Až když dorazí domů Blanka, vypukne velké vítání… Jak to spolu mají Kristýna a Filip? Co Kristýnu potěší? Čím děti příjemně překvapí Blanku i Evžena? Co pro ně hodně znamená?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz