Ulice 29.8.2019 - 3719. díl - Mareš se opět mstí Janě

Co všechno se může stát, když důvěřujete nesprávnému člověku? Jana si na jaře prošla peklem kvůli svému agentovi Radimu Marešovi, jenž se ji pokusil znásilnit. Před prázdninami se zdálo, že se ho s Jardovou pomocí zbavila, ale Mareš tehdy zdaleka neřekl poslední slovo. Janě se začne mstít způsobem, který ji dožene k slzám, způsobem, kdy si znovu uvědomí svou bezmoc… Co jí provede? Na co Jana šeredně doplatí?

Martinův snubní prstýnek

Martin se hned po ránu odhodlává k nevratnému kroku – přeštípnutí snubního prstýnku. Sundáním snubáku ale vazby s rodinou nezpřetrhá, stále je její součástí. Veronice později zanese papíry od auta, které jí včera zapomněl dát. Oba nervózně čekají na zprávy od Filipa, jenž dělá důležitou zkoušku z angličtiny…

Veronika se Martinovi hned omluví za tátův včerejší výstup, i když za to sama nemůže. Martina mrzí, že to kvůli němu schytala i ona, jenže Josef už je prostě takový. Když se naštve, nikoho nešetří. S omluvou přijde také Radka, a to za Rozinou a Victorem. I ji mrzí, jak včerejší večeře dopadla… Jak Veronika zareaguje na Martinův sundaný snubák? Jak Šárka? Co si o Josefově včerejším výstupu myslí Radka? A čím Veroniku překvapí Patrik?

Špatné zprávy

Blanka se hned ráno dozví docela špatné zprávy. Patrik ji přijde varovat, že její ordinaci hrozí zrušení, protože se nachází v objektu, ve kterém radnice zřejmě nebude prodlužovat nájmy. Pro Blanku to je docela rána, neboť s něčím takovým ani ve snu nepočítala. Okamžitě to proto začne řešit, aby zjistila, na čem je. Zatímco Blanka má den docela náročný, Kristýna si ho užije… Co Blanka zjistí ohledně své ordinace? Před čím ji trochu varuje Evžen? Jak dopadne dnešní setkání Kristýny a Filipa? A jakou má dohru u Kristýny doma?

Šokující odhalení

Rozina zajde za Janou a nenápadně se jí ptá na reklamu, jíž si všimla venku. Její hlavní tváří je právě Jana, ta však o ničem neví. Rozina navíc kolem toho našlapuje hodně opatrně, takže se Jana sebere a jde se podívat, co Rozinu tak zaskočilo. Když reklamu spatří, zažije pořádný šok… Co Janě doporučí Rozina? Co je pro Janu poslední kapka? Jak začne nepříjemnou situaci řešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz