Ulice 2.9.2019 - 3721. díl - Tajemství tety Lubicy

Některá tajemství si s sebou bereme do hrobu, jiná nakonec přeci jen prozradíme, byť chvíli trvá, než k tomu dojde. Občas uběhnou i celá desetiletí, než nastane ten správný okamžik k přiznání. Svá tajemství má nejen Katarína, ale také její táta či teta Lubica. Ta až nyní přizná jednu věc z dávné minulosti, něco, co Václava šokuje, něco, o čem nemá nikdo ani ponětí, přestože jsou jedna rodina. Lubica ale není jediná, kdo půjde s pravdou ven. Co na sebe prozradí Matěj? A co Katarína?

Matěj se vrátí do Prahy s pročištěnou hlavou a zásadním rozhodnutím, které Eddieho docela zaskočí. Hodlá totiž udělat další velkou změnu ve svém životě. Zároveň se pochlubí, že opravdu vydržel celý víkend bez mobilu. Proto až teď zjistí, že ho sháněla Katarína…

Matěj je samozřejmě zvědavý, co mu Katarína chce, neboť předpokládal, že je mezi nimi úplný konec. Jenže Katarína ho teď vyvede z omylu. Ráda by s ním něco probrala osobně, což Matěje překvapí ještě víc. Katarína se schůzkou neotálí a vypraví se za ním okamžitě, což potěší Lubicu… K čemu Matěj dospěje? Jak na to zareaguje Katarína? Jak se vyvine jejich shledání? A čím Lubica šokuje Václava?

Hedvika je zpět

Pryč jsou ty doby, kdy Ota chodil do školy z donucení. Teď se na začátek školního roku naopak těší. Magdě přizná, že má vymyšlenou spoustu nových aktivit, kterými by rád obohatil výuku. Jednou z nich je i návštěva pečovatelského domu, ve kterém bydlí Magdina máma. Magda ho ale docela zklame informací, že to zřejmě nebude v nejbližší době možné, protože se chystá jeho rekonstrukce. To pro ni i její maminku znamená docela velké komplikace… Proč přijde za Boženkou Puklickou zničehonic Hedvika? Co je u ní nového? Čím Boženku překvapí? Co udělá její návrat s Otou? A jaké bude opětovné shledání Magdy a Eddieho?

Janin boj

Jana je zoufalá kvůli reakcím followerů na sexistickou reklamu, jejíž tváří se nedobrovolně stala. Fanoušci ji otevřeně odsuzují a kritizují, ke všemu hodně je i rychle ztrácí. To se bohužel neobejde bez nepříjemných následků. Zničená Jana se rozjede za Jardou s prosbou o pomoc, neboť má přeci jen mnohem větší zkušenosti se smlouvami než ona sama… Proč se Jana sesype? Co jí doporučí Jarda? K čemu se pak Jana rozhodne? A s jakým výsledkem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz