Ulice 3.9.2019 - 3722. díl - Rande Eddieho a Magdy

Jsou náhodná shledání, jež vždy potěší. Takovým je i další setkání Eddieho a Magdy, kteří na sebe opět nečekaně narazí. K další schůzce, tentokrát už předem domluvené, dojde hned následujícího dne. Ti dva si mají stále co říct, společný čas jim rychle utíká. Navíc se o sobě dozvídají i věci, jež by do sebe navzájem neřekli. Jejich rande totiž bude i docela akční, neboť oba dva tomu druhému neplánovaně předvedou, co v nich vězí, čím se liší od většiny ostatních… Co se o sobě navzájem dozví? Čím u sebe zabodují? A jak to s nimi bude dál po tomto jejich dobrodružství?

Matěj se dovídá pravdu

Matěje docela zaskočí, když Katarínu ráno doma nenajde. Neobjeví od ní ani žádný vzkaz, a když jí zavolá, nezvedne mu telefon. Katarína je již dávno v plném pracovním nasazení. Do pradlenky se za ní zastaví Vlaďka, aby zjistila, co Matěj řekl na tu velkou novinku. Jenže Katarína pro ni má špatné zprávy…

Katarína přizná, že Matějovi o miminku opět nepověděla, protože ji předběhl svou novinkou – že se stěhuje do Barcelony. Pro Vlaďku to však není argument. Kataríně domlouvá, aby to Matějovi řekla co nejdříve, protože podle ní by to vědět měl. Pak je to už jen na něm, jak se rozhodne. Současně Kataríně naznačí, že třeba odjíždí kvůli ní. To Katarína odmítne, ale docela ji to znejistí. A právě do této debaty přijde docela naštvaný Matěj, jenž chce vědět, proč Katarína opět zmizela, co se vlastně děje… Jak zareaguje na informaci, že Katarína čeká dítě s ním? Co na to Lubica a Václav? Jak se o tom dozví i Tomáš? A co následuje poté?

Rande Magdy a Eddieho

Kalina je na začátku nového školního roku plný elánu. Magdě navrhne, aby se stala jeho zástupkyní v předmětové komisi, čímž ji hodně překvapí. Hned také naváže tam, kde před prázdninami přestali v šachové partii. Magda ho ale trochu zklame informací, že ji spolu dnes nedohrají, protože už něco má. Vzápětí zažije pořádný šok Ota. Máma mu totiž poví žhavou novinku o Hedvice… Co tahle zpráva s Otou udělá? Jak dopadne Magdina schůzka s Eddiem? Proč si Eddie začne dělat o Magdu starost? Co ti dva zažijí?

Poslední kapka pro Lumíra

Vendula žije v poslední době jen rekonstrukcí pekařství. Bohužel se zdá, že se jí smůla lepí na paty. Lumírův známý se jí dosud neozval ohledně zedníků, přestože jí to slíbil, a podle ní vypadal i docela důvěryhodně. Ke všemu dostane vyrozumění z hygieny, že musí doložit další podklady, aby jí rekonstrukci povolili. Vendula si pomalu začíná zoufat. Dokonce ji napadne, jestli jí někdo zase nehází klacky pod nohy… Co jí na to poví Lumír? Co je právě pro Lumíra poslední kapka? K čemu se rozhodne? A jak se začne mstít Mastnému Ája?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz