Ulice 4.9.2019 - 3723. díl - Setkání Oty a Hedviky

Jak napravit osudové chyby, které jsme udělali? Ota nepřestane litovat dne, kdy ve zkratu utekl Hedvice od oltáře. Až když ji ztratil, zjistil, že byla tím nejlepším, co ho v životě potkalo. Dlouho o ni marně bojoval, pak si zkusil najít jinou, ale Hedviku z hlavy a ze srdce prostě nedostal. Nyní se s ní po dvou letech nečekaně a docela překvapivě opět setká. Jaké jejich shledání bude? Co je u Hedviky nového? Mají ti dva ještě nějakou šanci, nebo je jejich vztah již opravdu uzavřenou kapitolou?

Porod Dominiky

Karla je stále v jednom kole. Od chvíle, kdy začala pomáhat Jirkovi Hermanovi s případem, se s Márou pomalu nevidí, přesně jako za starých časů, když dělala na vraždách. Máru to štve čím dál víc, protože by rád věděl, na čem je. Jen co ale začne debatu na toto téma, zavolá mu zoufalá Dominika…

Jakmile Dominika prozradí Márovi, že začíná rodit a nemůže nikde sehnat Tonyho, Karla a Mára začnou fungovat jako skvěle sehraný tým. Okamžitě oba jedou za Dominikou, aby ji uklidnili a odvezli do porodnice. Zároveň se snaží sehnat Tonyho. Pro Dominiku právě tohle hodně znamená. Ráda by měla Tonyho u sebe, ale ten stále nikomu nezvedá telefon… Jak na tom je Dominika? Co je s Tonym? O jaké krušné chvíle se postará Karle a Márovi?

Setkání s Hedvikou

Magdu ráno probudí mámin telefonát. Ta si o ni už dělá docela starost, protože jí včera nebrala telefon a ani se neozvala nazpátek, což u ní nebývá zvykem. Magda jí toho ale moc neřekne, neboť s hrůzou zjistí, že zaspala. Jen jí prozradí, že se sešla s bývalým spolužákem, a slíbí, že zavolá odpoledne. Pak se rychle vypravuje do školy. Na rozdíl od Magdy nemohl Ota dospat. Ve škole je od brzkého rána a nenápadně hlídkuje u ředitelny, aby nepropásl Hedviku… Jak Ota a Hedvika ustojí shledání po tom všem, co mají za sebou? Čím Eddie překvapí Magdu tentokrát? A co jí prozradí?

Nebezpečné spiknutí

Lumír nemá pro Pavla moc dobré zprávy. Potvrdí mu, že za průtahy se schválením rekonstrukce pekařství vězí Mastný. Pavel by si to s ním nejraději hned vyřídil hlavně kvůli Vendule, která je z toho hodně špatná. Ti dva zasvětí i Nyklovou s prosbou, aby se před Vendulou o rekonstrukci vůbec nezmiňovala. Samotná Vendula však nemíní jen tak nečinně čekat. Znovu se vypraví do boje za svůj sen… Co Vendula udělá? Jak tím zkomplikuje plány Lumírovi? Jak dopadne Pokladníkovo setkání s Ájou? A co Lumírovi moc nepřidá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz