Ulice 10.9.2019 - 3727. díl - Natáliino přiznání Márovi

Jak se může naprosto nečekaně zvrtnout večer s někým, kdo se kvůli alkoholu přestane ovládat a dá vám najevo, co k vám doopravdy cítí? Mára bere Natálii od samého začátku jako příjemnou známou, se kterou se mu dobře povídá a se kterou může probírat ženský pohled na různé věci, jež právě řeší s Karlou. Pro Natálii, která je do Máry zamilovaná od prvního setkání, znamenají jejich důvěrné rozhovory mnohem víc, než by kdokoliv tušil. Když se k tomu navíc přidá i jeden soukromý mejdan ve dvou, Natálie to už neustojí a své city přestane skrývat… Co se stane mezi Natálií a Márou? A jak to ovlivní jejich životy?

Trojice spiklenců

Trojice spiklenců se opět sejde, aby zatopila Mastnému. Ája předá Pokladníkovi celou nahrávku, kterou minulý týden tajně pořídila na jednání Mastného, Weisse a investora. Pokladník si ji okamžitě přehraje, aby měl jistotu, že dostal opravdu to, co Ája slibuje…

Jakmile si Pokladník poslechne nahrávku od Áji, okamžitě se mu na tváři rozlije spokojený výraz. Přesně tohle potřebuje, aby se mu podařilo zničit Mastného. Hned začne plánovat kampaň proti němu, ovšem Ája ho rychle stopne. Ji totiž mnohem víc zajímá, jak to bude s ní, zda Pokladník dodrží své sliby… Čím Pokladníka příliš nepotěší Lumír? Jaká bude oslava Lexíkových narozenin? Jakým dárkem se blýskne pyšná babička Nyklová?

Márův večer s Natálií

Věrka hned ráno zavolá Karle, aby zjistila, jak na tom je a jestli náhodou nedošlo k nějakému posunu s Kryštofem. Karla jí prozradí, že se mají odpoledne potkat doma. Obě doufají, že se konečně prolomí ledy, jenže místo toho se to mezi Karlou a Márou ještě více vyostří. Ti dva se totiž neplánovaně potkají doma už ráno ve chvíli, kdy se Karla dozví, že musí služebně odjet na tři dny do Železné Rudy. Pro naštvaného Máru je to poslední kapka. Do Karly se hned drsně pustí, aniž by si nechal cokoliv vysvětlit… Co všechno Mára vyčte Karle? Jak to Karla ustojí? Jak se Márovi zvrtne večer s Natálií? A co moc nezvládne Tony?

Překvapivá přiznání

Zamilovaná Kristýna je ráno úplně mimo. Dokola si přehrává písničku, kterou včera poslouchali s Filipem, a moc nevnímá, co se děje kolem ní. Ani ona, ani Adam nepostřehnou, že Evžen není ve své kůži. Ten má sice starost o Blanku, zároveň by s ní ale rád dokončil včerejší rozhovor o společném bydlení a podnikání. Má to však malý háček. Zaskočená Blanka mu musí přiznat, že si ze včerejšího večera nic nepamatuje… Co štve Evžena nejvíc? Co Blanku hodně překvapí? Co je docela velké zklamání pro Kristýnu? A s čím se vytasí Mastný?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz