Ulice 12.9.2019 - 3729. díl - Rozvod Martina a Veroniky

Kdy je ten správný čas otevřít téma rozvodu? A jak to udělat, abychom neublížili těm, na kterých nám záleží, a zároveň dosáhli svého? Šárka se už nechce cítit jen jako Martinova bokovka, a tak ho přiměje, aby s Veronikou začal řešit rozvod. Tu to hodně zaskočí, protože pro ni má slib daný před bohem mnohem větší váhu, než Martin dosud tušil… Jak na Martinův návrh rozvodu Veronika zareaguje? K čemu se odhodlá Šárka? Proč to zabouří na všech frontách? A jak se k tomu nakonec postaví Martin?

Martin rozhovor s Veronikou moc dlouho neodkládá. Zajde za ní hned dopoledne do salonu, aby jí řekl, co má na srdci. Díky tomu se stane svědkem situace, kdy hezké Veronice zalichotí manžel jedné ze zákaznic salonu. Vzápětí si Martin všimne i pohledu od Lukáše Binara…

Přestože by se mohlo zdát, že Veronika je s rozchodem už smířená, Martin brzy zjistí, že mu to nyní ani trochu neulehčí. Jakmile otevře téma rozvodu, Veronice hned dojde, že za tím vězí Šárka. Navíc pro ni je slib věrnosti daný před bohem trvalý. Martinův argument, že mu jde jen o formální rozvod, Veronika nevezme. Přizná, že pro ni se ani po jednadvaceti letech od jejich sňatku nic nezměnilo... Jak se k tomu Martin postaví? Kdo a jak zvedne Veronice náladu? A jak to celé vezme Šárka?

Válka s Mastným

Mastný příliš neotálí se slibovanými důkazy proti svému úhlavnímu nepříteli. Hned ráno pustí do světa video, v němž zaútočí na Lumíra, aby odvrátil pozornost od sebe a své korupční kauzy. Lumíra to příliš nepotěší, ale tuhle hru Mastného s ním odmítá hrát, protože mu je jasné, oč mu jde. Pavel, Vendula, Nyklová i Světlana jsou s ním zajedno, ovšem Pokladník je jiného názoru. Chce, aby Lumír okamžitě vrátil úder a vykoupal v tom Mastného ještě víc… Jak Lumír zareaguje? Čím Mastného rozzuří Denisa? A jak si Mastného vychutná Tonda Hložánek spolu s celou hospodou?

Matěj se chystá na potomka

Matěj zahrnuje těhotnou Katarínu nejrůznějšími pozornostmi. Je na něm vidět, jak je rád, že jsou spolu, i jak se těší na svého potomka. Už teď pro něj vymýšlí jméno a pečlivě se chystá na jeho příchod na svět, přestože je ještě pár měsíců čas. Rád by už s Katarínou i bydlel, ale na tu je to přeci jen příliš rychlé… Proč se Katarína ještě nechce nastěhovat k Matějovi? Jak jim zasáhne do života Lubica? A čím Matěj dostane Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz