Ulice 13.9.2019 - 3730. díl - Lubica se až příliš angažuje

Jak zpacifikovat příliš akční blízké, kteří mají snahu zasahovat nám do života víc, než je zdrávo? Lubica si prostě nedá pokoj. Za těhotnou neteř Katarínu i švagra Václava cítí zodpovědnost, protože jí na nich hodně záleží. Chce jim pomáhat, zároveň jim ale začíná dirigovat život, což se ani jednomu z nich moc nelíbí. Ke všemu nejsou sami, na koho se rázná Lubica tentokrát zaměří… U koho Lubica docela narazí? Jakou reakci to vyvolá? A jak to spolu nyní mají Matěj a Katarína?

Hádky kvůli rozvodu

Květa netuší, co právě nyní řeší Šárka v soukromí, a tak jí nechtěně ještě více naloží, když s ní začne domlouvat svatební hostinu, kterou budou v hospodě pořádat. Šárky se při té příležitosti poptá na její svatbu, což je pro ni po včerejšku hodně hořká pilulka…

Šárku zachrání před Květou Honza, jenž mistrně odvede pozornost opět k jejich objednávce. Potom se snaží Šárku povzbudit, což není tak snadné vzhledem k tomu, že Květa před ní začala mluvit i o svatbě v kostele. Šárka se mu nakonec svěří s tím, co s Martinem právě řeší. Honza jí poradí, aby si zašla s Veronikou normálně promluvit. Podle něj by ji Veronika neměla brát jako nějakou utajovanou milenku, která se někde schovává a čeká, co bude dál. Šárka na něj dá a za Veronikou se vypraví okamžitě… Jak střet Šárky a Veroniky dopadne? Co všechno se jím odstartuje? Jak se podepíše na vzájemných vztazích? A co udělá pro Veroniku Patrik?

Čas na změnu

Ota je na nervy kvůli Hedvice. Od mámy na ni získal e-mailovou adresu, ale pořád neví, co jí napsat, aby to zase nezvoral a znovu o ni nepřišel. Opět v tom docela lítá, čímž pobaví Magdu, která ho takhle ještě nezná. Díky ní však konečně přijde na to, co by mohlo na Hedviku zabrat. Samotná Magda taky řeší vztahy, ale trochu jinak než Ota… K čemu se Magda rozhodne? Co jí navrhne Miki? Jak to spolu ti dva nyní mají? A čím ji potěší Eddie?

Rande v Matějově režii

Lubica využije první příležitosti k nadhození tématu Kataríniny svatby. Katarína neprotestuje proti tomu, aby byla veselka na Slovensku, ovšem do organizování a příprav se příliš nehrne. Ráda by vše napřed probrala s Matějem, což Lubica akceptuje. Neopomene ale zdůraznit, že páter Húska čeká. Katarína to bere s nadhledem, stejně jako další Matějův kousek, kterým ji hodně překvapí… Co Matěj udělá? Co na to řekne Lubica? Jak to vezmou Vlaďka a Václav? A co Matěj přizná Kataríně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz