Ulice 18.9.2019 - 3733. díl - Franta pomáhá Evě s Milošem

Co udělat, abyste získali nazpět zhrzeného muže, který vás nachytal při nevěře, a zachránili tak manželství, jež se otřásá v základech? Miloš nedokáže Evě její zradu odpustit, i když ta se snaží, seč může, aby si ho udobřila. Je už tak zoufalá, že prosí o radu nejen Anču, ale také třeba Frantu, u něhož Miloš nyní bydlí. A právě Frantu Eva poprosí i o pomoc při dalším pokusu o usmíření s manželem… Co Franta udělá pro Evu i Miloše? Jak se Eva rozhodne zapůsobit na Miloše? A co na to Miloš? Pohnou se konečně ledy?

Jana se bojí Mareše

Jana se hned ráno sejde s Elen, aby s ní probrala jednu důležitou věc. Bez předchozího varování jí oznámí, k čemu přes noc dospěla. Moc lehce se jí to neříká, nezní to ani příliš přesvědčivě. Elen ihned dojde, kolik uhodilo, a bez vytáček se na to Jany zeptá…

Jana ví, že jí chce Elen pomoci, a je jí jasné, že je v právu. Ovšem Marešovo včerejší vyhrožování se u ní neminulo účinkem. Poznala na vlastní kůži, čeho všeho je schopen, proto touží o jediném – aby od něj měla pokoj. Elen to nedá a po setkání s Janou se zastaví za Jardou, aby mu řeka, k jakému obratu došlo v Janině kauze… Jak na to Jarda zareaguje? Co pro Janu udělá? A k čemu se rozhodne Rozina? Proč to schytá od Tobiáše?

Naděje pro Evu

Bedřich se zastaví ráno na skok doma, kde mu Franta okamžitě poreferuje o momentálním stavu na bojišti s Milošem. Oběma je Miloše líto, protože vidí, jak se v tom plácá. Přestože si hraje na tvrďáka, Eva i Milošek mu hodně chybí. Nevěrné Evě ale odpustit zatím nedokáže. Oproti němu zažívá Bedřich s Ančou naprostou idylku. Anča dokonce nabídne Bedřichovi, aby si vzal lehce nastydlou Ladu odpoledne k ní domů, když u něj doma bude mít Miloš svého syna… Jak to má Eva nyní s Růžičkou? S čím se svěří Anče? Co prozradí Evě Franta? A jak o sobě dá opět vědět Petr Kaštan? Čím namíchne Bedřicha?

Evženův návrh

Evžen a Blanka se snaží urvat pro sebe každou volnou chvilku, kterou mají. Moc jich bohužel není, protože Evžen má odpolední směny v zaměstnání, a dopoledne je zase Blanka v ordinaci. Dnes se přeci jen na chvíli setkají, takže Blanka může Evženovi konečně poděkovat za práci, kterou o víkendu odvedl na statku její mámy. Evžen přizná, že se mu tam natolik líbilo, že by rád přestavěl starou garáž na vejminek… Co na Blanka? Čím Blanku překvapí máma? Co Marii navrhnou děti? A co je na Marii nápadné Peškovým?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz